Port0 засувку в 89C51RD2

R

rohi

Guest
Привіт Може хто допоможе мені? ЇЇ СРОЧНО! Я використовую port0 з 89C51RD2 в мій останній проект року, коли я моделювати свій код, його повинен функціонувати, але коли я спалити IC port0 фіксується до 5В Код: ORG 0000H MOV A, # 00H MOV P0, MOV, # 0AAH НАЗАД: MOV P0, DELAY ACALL CPL DELAY командою SJMP НАЗАД: MOV R7, # 05H LEB1: MOV R5, # 0ffh LEB2: MOV R6, # 0ffh ЗНОВУ: DJNZ R6, ЗНОВУ DJNZ R5, LEB2 DJNZ R7, LEB1 RET END

Дорогі мої Фрінд Спробуйте протестувати port1 insted з port0 найкращими побажаннями

Порт 0 є 8-бітовий відкритий сток двонаправлений порт вводу / виводу. Потрібна підтягаючий резистор ...

Завдяки Томасу, але я вже підключено 10 тис. Підтягування до цього порту [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] привіт один я зв'язуватися з використанням порту 0 тільки ... Так чи є рішення

просто перевірити це для порту 1 і зворотного результат

які я tried.bt ж проблема є [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана через 6 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Привіт Medtronic чи проблема в апаратній я відправляю образ апаратного забезпечення? Схема ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back