PNP транзистор перемикання не правильно

• Thread starter engineer.amir@hotmail.com
  • Start date
E

engineer.amir@hotmail.com

Guest
Нижче наводиться схема, в якій у мене виникли проблеми PNP перемикання. PNP тримає на сім сегментів і не виконує перемикання. Я змінив випромінювача до бази опору і контролер на базу опору небудь, але все ще не ефективні. У чому проблема ....???? Я також використав ULN2803 між MCU і транзистора для забезпечення належного раковиною і джерело, але це було також марно ..... будь-які зауваження, які можуть мені допомогти? View attachment 50471

Схема не працює, оскільки транзистор PNP поставляється з 12 не можуть бути проконтрольовані 5V логіці без перетворювача рівня. Джерело драйвер як ULN2981 можуть бути використані для виконання як, ступінь конверсії та комутації. Також 2803 в основному може діяти як перетворювач рівня у відповідних розмірів ланцюга. Ви мабуть, має намір за цифрою обмеження струму з R5 - R8. Звичайно, 100k є абсурдним розмірів за це, чому б Ом закону і зазначено opreation відображення поточного. Але ви повинні надати в сегменті обмеження струму, щоб забезпечити постійну сегменті струму.

Привіт, я думаю, що 2,2 резистори R5-R8 буде добре (граничний Струм до 5mA відьма suffisent для більш 7 сегментів світлодіодні екрани), , але , покласти їх на сторони колектора (між колектором і 7seg ). Для диска вашого PNP FVM прав, коли MCU вихід високий (+5 В) він як і раніше низьким для TIP42 відьми є його емітера при +12 В. Те, що ви повинні зробити, це просто додати діоди (1N4148 буде добре) між MCU виходи і 10K резистори (K на MCU, на 10K резистор), і використовувати вашу 100k резистор між базами та емітентів TIP42s. Я думаю, все це разом буде робити цю роботу. [URL = http://images.elektroda.net/49_1289035046.gif]
49_1289035046_thumb.gif
[/URL]

Подивіться гострий, пропозиція вирішує ні одне з розглядалися проблеми. Діоди просто марно. Традиційно, 7407 драйвера з відкритим колектором був використаний як перетворювач рівня, щоб витіснити з 12 рівня. NPN транзисторів у спільному колі бази буде підходить також. Будь ласка, ознайомтеся також мій коментар про цифру від сегмента обмеження струму.

ВІН! Ганьба мені, я зробив великий помилка, завдяки FVM для корекції мене. У цьому випадку замінити 1N4148 діодів 7.5volts стабілітрон протилежним чином (анод на MCU, катод на 10k Резистори). [URL = http://images.elektroda.net/39_1289042020.gif]
39_1289042020_thumb.gif
[/URL]

Стабілітрони може можливо працювати. Врахуйте, що водій поріг близько 7 мкА, встановлений 100 резистори K. Стабілітрон напруга буде значно нижче, ніж 7,5 В на цей струм, тому, швидше за все, транзистори ще не згасне. 100 K повинна бути скорочена до наприклад 3.3K для досягнення чіткого перемикання. Ви можете навіть опустити стабілітрони і adjsut дільника напруги відповідно. Але робота буде спиратися на відповідний рівень напруги, то. Як вже говорилося, ви повинні мати індивідуальні 2,2 резисторів виходами ULN для постійного струмів сегменту замість одного загального резистора в цифрі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back