PLS Show Me The Way

A

ahmetozay

Guest
Я абсолютно нової для електрики та електроніки, але дуже хочуть в той же час я просто не знаю з чого почати.Тоді я знайшов це дивовижне місце, і сподіваємося, що всі ви допоможете мені, щоб дізнатися про ці речі.
Де я можу почати?
whick книжках я повинен читати?
які програми для вивчення з (в даний час я завантажив Multisim 2001)?
Дякуємо за вашу допомогу

Znana z gier na Facebooka, firma Zynga zapowiedziała swoją kolejną produkcję. Będzie to klon popularnego FarmVille, w którym zamiast farmy budujemy własne miasto. Szykuje się kolejny hit?

Read more...

Мистецтво електроніки за Хоровіц & Hill є прекрасною книги і охоплює майже все.

Не можу робити будь-які інші рекомендації, якщо ми не знаємо, що відділення електроніки, що цікавлять Вас

Я дійсно і навіть не знаю, що ті, філій електроніки.Я думаю, спочатку я повинен знати основи електроніки потім крок за однією з цих філій.Де я можу скачати цю книгу?це знайти в мережі?
спасибо

Я не думаю, що ви знайдете його в Мережі.Це більше 1000 сторінок, я сумніваюся, що хтось перевірив це!

Загляньте в бібліотеку, якщо завгодно, потім купити його, як ви завжди будете мати на увазі її.

Привіт ahmetozay.Якщо ви серйозно про навчання електроніка запам'ятайте наступні моменти:

-> Вам потрібно буде придбати книжку!Там тільки так ви зможете дізнатися безкоштовно в Інтернеті, повірте мені, я знаю.Якщо ви абсолютний новачок, я рекомендую почитати одну з цих основних книгах тип електроніки і побачити, як він виходить звідти.Пізніше, отримати кілька підручників, вони набагато більш докладний і, може бути нудним, але вони охоплюють речі ви повинні знати.
-> Brush на вашій мат.Забудьте всі Thats говорить Вам не потрібно бути гарним математиком, щоб дізнатися електроніки - ви робите, якщо ви плануєте сліпо приймати все, що ви читали.Ви повинні бути в змозі довести все, що ви дізнаєтеся, отримати кожне рівняння і т.д. Не все, запам'ятайте!
-> Take It In етапу, почати з самих основ (резистори, теорія ланцюгів і т.д.) і працювати ваш шлях вгору.Постарайтеся не турбуйтеся, хоча, цю речовину можна отримати нудний для деяких, але її варто.
-> Визначте, на якому філіалі (РФ, цифрового, і т.д.) ви хочете зосередитися на після того, як ви намагалися кожен з них, не слухайте нікого, зробити цей вибір на свій розсуд.
-> Я рекомендую використовувати схему тренажера з самого початку (наприклад, що демонструють дільників напруги і т.д.), а також робити реальні експерименти з використанням метрів, і т.д. Я думаю, Micro-Cap гарний тренажер, дуже проста у використанні і досить потужний .
-> Задати питання, якщо вам необхідно.Є багато інших дошках в інтернеті, які стосуються основних електроніки і будемо раді допомогти.

Радіус хороша книжка, але, ймовірно, не достатньо хороший для початківців сам по собі (це не вільний тобто книги, яку ви не можете завантажити його з мережі, наскільки я знаю).

Я впевнена, що ми можемо допомогти Вам з будь-якими іншими майбутньому питання, ви можете мати.Сподіваюся, що це допомагає вам, удачі!

Большое вам спасибо Arebee, за ваші рекомендації я буду вважати їх все дуже серйозно.Чи можете ви запропонувати кілька хороших книжок для початківців, для мене, тому що я зовсім новачок і не знаю, яку книжку добре для мене, і могли б ви більш детально про рекомендаціях, як я вважаю, що вони мають деякі загальні рекомендації.Саме таку жалість, що я людина, яка хоче померти, щоб вчитися, але не знає, точний спосіб досягнення цієї мети.Будь-ласка, мені потрібна ваша конкретні рекомендації.Спасибо

Це гарний спосіб ходити до місцевої бібліотеки та переглянути кілька книг.Я не можу пригадати реальний "Старт-сюди"-книги.Більшість з них пояснюють, як основні частини опору і т. д. Нудно, але у цього буде потрібно.
Але ви можете знайти після книг з Elektor http://www.elektor-electronics.co.uk/ або ELV.Ці книги consits багато різних схем, цифрових і аналогових.So U можете побачити, як вона працює.Викладено схеми.Може бути, це звучить нерозумно, але перший момент варто вивчити це.

Ей ahmetozay.Її мені важко рекомендувати починаючим книгу, але я згоден з Crisbe, ви повинні спробувати озираючись бібліотеці.Більшість загальних фізики Обкладинка книги Основи електрики, ви можете почати там.Пошук на amazon.com або який-небудь інший книжковий магазин онлайн повинна бути дуже допоможе.
Для вільної роботи в прогрес текст див тут: http://www.ibiblio.org/obp/electricCircuits/
Сподіваюся, що це допомагає.

Удачі,
Arebee

Ще кілька важливих аспектів (мені здається), щоб бути в курсі, що допомога, коли ви вчите себе електроніка:

* При підручників certaintly необхідною частиною навчання, неправильне тлумачення тексту може привести, не кажучи вже про помилки в самому тексті, що викликає плутанину і сиве волосся.Якщо це можливо, коли все навчання, намагаються довести (за допомогою моделювання, математику, розмовляючи з людиною що знають і т.д.), що ви вивчаєте.Це займе трохи більше часу, але результати в цілому до більшої економії часу.

* Логічна інтуїтивна Цікавість - добра справа мати.Генеральний приклад - Ах, тепер я бачу, як це працює, так що це має привести також.Так підіть і спробуйте varify що ваше мислення є правильним.

Привіт,
E

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back