Pls рекомендувати книги про синтез.

T

triquent

Guest
Я беру синтез ході цього семестру.Це безперервний хід Verilog.Професор в цьому курсі використовує свої власні нотатки.Будь-яка людина може рекомендувати кілька хороших книг в цій галузі?До речі, я теж хочу знати, що фон мені потрібно знати, щоб дізнатися Digital Design IC.
Digital Logic Design, Verilog / VHDL-небудь ще?
Як щодо алгоритму?Я чув багато людей дізнатися алгоритм.

Я думаю, що Synopsys DC семінару буде кращим вам потрібно.

Щоб дізнатися Digital Design IC потрібно знати концепція цифрової схеми логіки та архітектури обчислювальних систем.У синтезі курсу ви дізнаєтеся про різні алгоритмів, які використовуються для синтезу VHDL / Verilog код.Я рекомендую вам вивчити наступну електронну книгу.Якщо ви не можете отримати доступ до його де завгодно, дай мені знати, щоб відправити його до вас:
"електронна книга-VHDL-Guide To Digital Design і синтез (2003)".
В то звичайно, можна вказати correspodence апаратних зразка коду.

Також, якщо ви хочете дізнатися більше про синтез, ви повинні знати, теорії графів в деталях.Наступна книга є кращим для вас вчитися більше про алгоритмів:
"Введення в алгоритми (MIT Press 2nd Edition)"
Дозвольте мені знати, якщо ви не відвідуєте його.Я пошлю його до вас.

Привіт,
KH

Ви повинні прочитати синтез Synopsys чіпа керівництво студентами і prehaps робити занадто лабораторія

Для навчання синтезу, кращі книги ASIC deesign з Synopsys по Бхатнагар Himanshu.Вона охоплює різні аспекти синтезу чіпів крім algorthms використовуваний інструмент.

Для навчання цифровий U IC Design необхідно знати основні Digital Design логіки, деякі micropprocessors ..veirlog, трохи CMOS і деякі пристрої фізики.
Остання редакція eda_wiz по 28 березня 2006 16:44; редагувалось 1 раз в цілому

Привіт, Хоррем.
Чи можете ви вислати мені книгу, яку ви згадуєте.
"Введення в алгоритми (MIT Press 2nd Edition)" "
Я хочу вивчати алгоритми.Моя електронна пошта "horzonbluz (AT) hotmail.com"

horzonbluz пише:

Привіт, Хоррем.

Чи можете ви вислати мені книгу, яку ви згадуєте.

"Введення в алгоритми (MIT Press 2nd Edition)" "

Я хочу вивчати алгоритми.
Моя електронна пошта "horzonbluz (AT) hotmail.com"

ADVANCED ASIC CHIP СИНТЕЗ
Використання SynopsysŽ Design Compiler
Фізичні компілятор і PrimeTimeŽ
ДРУГЕ ВИДАННЯ

забезпечить цілий враження UA

Якщо Ви є зареєстрованим користувачем Synopsys Дизайн-компілятора, то відвідайте сайт Solvenet і вивчити те, що ви хочете знати, то, що ви не зможете знайти відповіді в книгах.

для синтезу Recommeded книга є "HDL мікросхем" Дуглас Сміт,
своїй дуже хороша книга для навчання Verilog та VHDL.
Це пояснює різні питання, в білому кодів для синтезу.

Логіка синтезу з використанням Synopsys
За Прани Куруп, Тахер AbbasiPublisher: Kluwer Academic Pub (1 травня 1995)
ISBN: 0792395824

Спасибо.Ви можете надіслати мені один примірник цієї книги?
Мій електронна адреса:
trisilic (AT) yahoo.com

Хоррем пише:

Щоб дізнатися Digital Design IC потрібно знати концепція цифрової схеми логіки та архітектури обчислювальних систем.
У синтезі курсу ви дізнаєтеся про різні алгоритмів, які використовуються для синтезу VHDL / Verilog код.
Я рекомендую вам вивчити наступну електронну книгу.
Якщо ви не можете отримати доступ до його де завгодно, дай мені знати, щоб відправити його до вас:

"електронна книга-VHDL-Guide To Digital Design і синтез (2003)".

В то звичайно, можна вказати correspodence апаратних зразка коду.Також, якщо ви хочете дізнатися більше про синтез, ви повинні знати, теорії графів в деталях.
Наступна книга є кращим для вас вчитися більше про алгоритмів:

"Введення в алгоритми (MIT Press 2nd Edition)"

Дозвольте мені знати, якщо ви не відвідуєте його.
Я пошлю його до вас.Привіт,

KH

Здавалося, що "Advanced чіпа синтез", є більш популярним.Але я думаю, DC керівництва підходить для початківців.Спасибо

Перший дізнатися деякі основи синтезу, а потім прочитати продані.

може хтось посилати мене всі книги, згадані вище, моя електронна пошта є "aida8112_cc (AT) yahoo.com". найкращими побажаннями.

Привіт, ви можете почати з компілятором Synopsys семінар-дизайн (керівництво студентами і лабораторія Guide), а потім ви можете прочитати Synopsys продав документи про чіп синтезу.

Привіт wmbasslake

Can U, будь ласка, надішліть копію цієї книги на мій Mail ID
friends_rdk (AT) yahoo.co.in

Спасибо заранее

ДінешДодано через 30 хвилин:Can U відправте будь-яке Електронна копія ДК пов'язані книги
friends_rdk (AT) yahoo.co.in

Дінеш

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back