E
ehico16
Guest
подобається мені потрібен вільний повне вільне програмне забезпечення плати з автоматичною маршрутизацією
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Шановний, що коли-небудь програмне забезпечення ви використовуєте, ви повинні дізнатися його в першу чергу. Програмне забезпечення не буде працювати, якщо ви знаєте, як вводити входи і налаштування програмного забезпечення. Існує дуже просте рішення, якщо ви новачок в PCB проектування. Ви можете використовувати CoralDraw. Я можу дати вам зразок конструкції для початку. Ваш ЧМТ дуже мало ви можете зробити це.подобається мені потрібен вільний повне вільне програмне забезпечення плати з автоматичною маршрутизацією
PROTEUS вільно!! гарний жарт Може бути, ви повинні сказати, що в Labcenter ... [URL = http://www.labcenter.com/ordering/cprices.cfm] Labcenter Електроніка - Proteus EDA / CAD Software - комерційними цінами [/URL] АлексProteus Professional. він Автомаршрутізація варіант, а також це безкоштовно