Pls мені потрібен вільний повне вільне програмне забезпечення PCB

E

ehico16

Guest
подобається мені потрібен вільний повне вільне програмне забезпечення плати з автоматичною маршрутизацією

Привіт, Існує вільне програмне забезпечення називається DipTrace. Просто Google Search, щоб знайти його:) З повагою, сабзи

привіт Dont я знаю, якщо KiCad або GEDA мають автотрасування, але вони хороші безкоштовний дизайн PCB пакетів.

@ Буенос KiCad поставляється з автотрасувальника. @ Сабза DipTrace не безкоштовно. ep20k

Cadsof Орел хороша безкоштовна PCB проектування програмного забезпечення, я не впевнений автотрасування, однак, це гарне програмне забезпечення стосується m.yasir

хіба вона обмежується 100x100 і 2 шари?

Безкоштовна версія Cadsoft Eagle є багато інших обмежень, а також: 1. Схема не може бути більше однієї сторінки 2. Рада обмеженості площі до 12 квадратних дюймів 3. тільки 2 шари PCB можна зробити, якщо ви хочете добра безкоштовна, то пошук за тріщини версії конструктора Altium стосується m.yasir

"Гарна безкоштовна потім шукати для тріщинами версія @ ltium конструктора" її насправді не "безкоштовно". його OK для великої кількості людей використовувати тріщини програмного забезпечення, але для інших це може бути unconfortable. Таким чином, Kicad є гарним coice в цьому випадку, його дійсно безкоштовно. І досить добре, якщо ви не хочете, щоб дизайн 6 + верств високошвидкісних цифрових плат.

Привіт я sugest OrCad 16, знайти його на isohunt.com через торент. Я дуже задоволений OrCAD. Найбільш часто серед usde profetionals.

Буенос, хоча Altium Designer є не безкоштовною, але вельми всеосяжне PCB проектування програмного забезпечення. Cracked програмного забезпечення мають свої власні проблеми, тому що багато рис тріщини програмного забезпечення не функціонують належним чином, що можуть працювати, якщо воно було юридично registered.I також оцінити використання юридично зареєстрованих програмного забезпечення. Чи можете ви сказати мені потрібну, звідки я можу завантажити KiCad. стосується m.yasir

Будь ласка, відвідайте цю посилання, щоб завантажити останній реліз і стабільна версія [URL = http://www.lis.inpg.fr/realise_au_lis/kicad/] KiCad Kicad [/URL]

подобається мені потрібен вільний повне вільне програмне забезпечення плати з автоматичною маршрутизацією
Шановний, що коли-небудь програмне забезпечення ви використовуєте, ви повинні дізнатися його в першу чергу. Програмне забезпечення не буде працювати, якщо ви знаєте, як вводити входи і налаштування програмного забезпечення. Існує дуже просте рішення, якщо ви новачок в PCB проектування. Ви можете використовувати CoralDraw. Я можу дати вам зразок конструкції для початку. Ваш ЧМТ дуже мало ви можете зробити це.

Dip слід хорошим вибором, якщо ур працювати з максимальною подвійного шару PCB

Привіт Використовуйте Protel, порівняно легко.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали о 19:45 ---------- Попереднє повідомлення було в 19:44 ----------</span></span>
, якщо і не можу знайти її прохання, дайте мені знати.

Proteus Professional. він Автомаршрутізація варіант, а також це безкоштовно

Proteus Professional. він Автомаршрутізація варіант, а також це безкоштовно
PROTEUS вільно!! гарний жарт Може бути, ви повинні сказати, що в Labcenter ... [URL = http://www.labcenter.com/ordering/cprices.cfm] Labcenter Електроніка - Proteus EDA / CAD Software - комерційними цінами [/URL] Алекс

Я використовую KiCad software.it є відкритим вихідним кодом і простий у використанні. і може отримати його з наведеної нижче посиланням [URL = http://kicad.en.malavida.com/download] Завантажити безкоштовно KiCad 2011.04.29 Англійська Windows [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back