PLL фазового шуму завдання моделювання

S

siboy

Guest
Ми можемо simualte фазового шуму ПФО, LP.VCO, дільник, а потім шум проходить через свої transferfunction до VCO вихід. Так що я можу додати ці шуми на виході разом, щоб отримати загальне nosie. Моє питання, який галас ми повинні отримати, коли simuate шуму кожного модуля, фазовий шум, або напруги шуму і шумовий струм по кожній transferfuction? Заздалегідь дякую!

[Цитата = siboy] Ми можемо simualte фазового шуму ПФО, LP.VCO, дільник, а потім шум проходить через свої transferfunction до VCO вихід. Так що я можу додати ці шуми на виході разом, щоб отримати загальне nosie. Моє питання, який галас ми повинні отримати, коли simuate шуму кожного модуля, фазовий шум, або напруги шуму і шумовий струм по кожній transferfuction? Заздалегідь дякую! [/ Цитата] привіт, в мене немає гарною ідеєю про свою проблему, але я можу запропонувати вам в інший форум, де я думаю, може вирішити вашу проблему. http://www.designers-guide.org удачу. Джефф

Спасибі! Я постараюся форум пізніше. На мою думку, я повинен отримати фазовий шум, шумова напруга або шум струму відповідно до transferfunction блоку, тобто фазовий шум ГУН і дільник, шумовий струм ПФО і заряд насос, шумова напруга циклу фільтра. Чи правильно це?

[Цитата = siboy] Ми можемо simualte фазового шуму ПФО, LP.VCO, дільник, а потім шум проходить через свої transferfunction до VCO вихід. Так що я можу додати ці шуми на виході разом, щоб отримати загальне nosie. Моє питання, який галас ми повинні отримати, коли simuate шуму кожного модуля, фазовий шум, або напруги шуму і шумовий струм по кожній transferfuction? Заздалегідь дякую! [/ Цитата] Я думаю, ви можете спробувати використовувати потужність шуму.

Звичайно, ми повинні використовувати потужність шуму. Але як це висловити? Використовуйте ^ 2 або V ^ 2? Це моя проблема. Я думаю, що я знайти відповідь. Ми повинні використовувати владу у відповідності з його transferfunction.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back