PLL тестування --- Що потрібно тестувати?

Y

yolande_yj

Guest
Привіт, я тестування PLL чіп, це не мій дизайн.Ця конструкція не обмежує швидкості і фазового шуму, насправді freuqncy знаходиться всього в декількох Мгц.Дизайнер має передатну функцію, коли він розробив чіп.Але я беру на тестування.Як я можу перевірити PLL чіп для перевірки дизайну є правильним?Частота крок?Які види тестування я повинен виконати?Спасибі.

стан блокування, переконайтеся, що PLL заблокований або не
спробуйте змінити співвідношення розподілу і подивитися, якщо PLL заблокований OT НЕ

khouly

Привіт, нехай PLL стрибати між двома частотами і побачити PLL / VCO контролю напруги більше стріляє і скільки часу це займає до упору.Випробування хв і діапазоні частот макс і переконайтеся, що замки на обох частотах протягом зазначеного часу.Міра з аналізатором спектру фазового шуму, щоб побачити дивні речі, і подивитися на відрогах поруч з перевізником.

З повагою,

Павла.

PaulHolland пише:

Привіт, нехай PLL стрибати між двома частотами і побачити PLL / VCO контролю напруги більше стріляє і скільки часу це займає до упору.
Випробування хв і діапазон макс частоти і переконайтеся, що замки на обох частотах протягом зазначеного часу.
Міра з аналізатором спектру фазового шуму, щоб побачити дивні речі, і подивитися на відрогах поруч з перевізником.З повагою,Павла.

Ви, здається, не зрозуміти основи управління петель.

Ви хочете, щоб переконатися, що, у всьому діапазоні дільників показники і робочих температур, цикл є стійким.В іншому випадку, ви можете мати великий переполох в маленькому Китаї.

Мені подобається ця ідея (див. вище), спостерігаючи за контроль напруги аналогового під час переходу з одного частоти на іншу.Ви шукаєте чи контроль напруги кільця багато (наприклад, цикл управління збирається увірватися коливань).

Наскільки випадково пересуватися значень у циклі фільтр, ви граєте з вогнем.Якщо ви не знаєте, що ви робите, залиште їх, як первісний дизайнер призначений.Якщо ви зацікавлені у навчанні, що вони роблять, ви можете спробувати грати з одним з консервів програм, таких людей, як Національний мати на своєму веб-сайті.Переміщення деяких конденсатори / резистори буде змінюватися час встановлення.Переміщення інші зміни притаманного стабільності циклу.Ефекти часто в поєднанні один з одним.

Якщо вам дізнатися більше про контури управління, який ви намагаєтеся щоб переконатися, що у вас є принаймні 45 градусів "запас по фазі" (і 60 градусів, тим краще) в будь-яких умов з вашим вибором RC.

biff44 пише:

Ви, здається, не зрозуміти основи управління петель.Ви хочете, щоб переконатися, що, у всьому діапазоні дільників показники і робочих температур, цикл є стійким.
В іншому випадку, ви можете мати великий переполох в маленькому Китаї.Мені подобається ця ідея (див. вище), спостерігаючи за напругою аналогового управління під час переходу з одного частоти на іншу.
Ви шукаєте чи контроль напруги кільця багато (наприклад, цикл управління збирається увірватися коливань).Наскільки випадково пересуватися значень у циклі фільтр, ви граєте з вогнем.
Якщо ви не знаєте, що ви робите, залиште їх, як первісний дизайнер призначений.
Якщо ви зацікавлені у навчанні, що вони роблять, ви можете спробувати грати з одним з консервів програм, таких людей, як Національний мати на своєму веб-сайті.
Переміщення деяких конденсатори / резистори буде змінюватися час встановлення.
Переміщення інші зміни притаманного стабільності циклу.
Ефекти часто в поєднанні один з одним.Якщо вам дізнатися більше про контури управління, який ви намагаєтеся щоб переконатися, що ви, принаймні 45 градусів "запас по фазі" (і 60 градусів, тим краще) в будь-яких умов з вашим вибором RC.

Привіт, використання зовнішнього резистора, щоб налаштувати фазу компаратора джерела струму!.

Павла.

PS: Ви дизайн повне PLL на чіпі?? ..

PaulHolland пише:

Привіт, використання зовнішнього резистора, щоб налаштувати фазу компаратора джерела струму!.Павла.PS: Ви дизайн повне PLL на чіпі?? ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back