PLL не замок

S

Sadegh.j

Guest
Привет

Я розробив PLL, що замок не правильно.Всі блоки працювати добре, але система не замок.Я знаю, це, ймовірно, петлі фільтра, і я був цікаво, що з ним робити.

Спасибо

Sadegh.j писав:

ПриветЯ розробив PLL, що замок не правильно.
Всі блоки працювати добре, але система не замок.
Я знаю, це, ймовірно, петлі фільтра, і я був цікаво, що з ним робити.Спасибо

Привет

Існує немає чіпа.Я проектування чіпів моя самоврядування.Цикл фільтра є простим полюсом і RC нулю, так само, як згадувалося в Разаві
в CMOS книга.Може бути, це те, що не працює .....

Я втратив - ти моделюючих PLL або ви хліб-борт одного?
При імітації - ви, можливо, не запускати досить довго.Це дійсно займає Лоонг часу, щоб її заблокувати.Мало докладніше PLS.

Sadegh.j писав:

ПриветІснує немає чіпа.
Я проектування чіпів моя самоврядування.
Цикл фільтра є простим полюсом і RC нулю, так само, як згадувалося в Разаві в CMOS книга.
Може бути, це те, що не працює .....

Я моделюючих PLL, а я хліб хостели нічого.

Я моделюючих PLL протягом довгого часу, так що ніяких проблем з цим.

У VCO контролю напруги коливається навколо свого "правильного" значення для деякого часу, але падає до нуля раптом.Причина, я думаю, це петля фільтр, я пошлю на VCO контролю напруги в ближайшее время.

Спасибо

Sadegh.j писав:

У VCO контролю напруги коливається навколо свого "правильного" значення для деякого часу, але падає до нуля раптом.
Причина, я думаю, це петля фільтр, я пошлю на VCO контролю напруги в ближайшее время.

Спасибо

Привет

Я надає Vcontrol коливань.В результаті це повинно залишитися близько 0.4v, але добре, це не так.

Спасибо
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Привіт,

добре імітуючи PLL тільки 60ns, безумовно, недостатньо.
Якщо ви подивіться в будь-який комерційний PLL блокування раз до нас в мс.Я б здогадатися, що це просто схема, як ми доберемся до його первісного стану - навіть поруч із замком.
Я розумію, це займає багато часу, але моделювання 60ns, безумовно, не досить довго.Якщо ви можете запустити його на 1ms та прискорити Sims заощадити, можливо, лише один чи два вузла.

Тедді писал:

Привіт,добре імітуючи PLL тільки 60ns, безумовно, недостатньо.

Якщо ви подивіться в будь-який комерційний PLL блокування раз до нас в мс.
Я б здогадатися, що це просто схема, як ми доберемся до його первісного стану - навіть поруч із замком.

Я розумію, це займає багато часу, але моделювання 60ns, безумовно, не досить довго.
Якщо ви можете запустити його на 1ms та прискорити Sims заощадити, можливо, лише один чи два вузла.

Тедді, я не думаю, що це імітація час, PLL теоретично може заблокувати в менш ніж за 10 нс.

AdvaRes: Що ти маєш на увазі?

Sadegh.j писав:

Тедді, я не думаю, що це імітація час, PLL теоретично може заблокувати в менш ніж за 10 нс.AdvaRes: Що ти маєш на увазі?

PLL блокування разів більше, а потім петельок PLL фільтр часу.Ви розробили RC фільтр з полюсом близько 1 ГГц?

AdvaRes: Я роблю надмірного годин, так що я не можу просто робити перестановка.

Donmarino: Чому ти це?На полюс близько 300Mhz, але петлі фільтр дуже добре відомий цикл фільтр, використовуючи, якщо у вас є заряд насоса.Теоретично, на етапі різниці в 53 градусів.(Matlab моделювання)

Спасибо, ребята

Дивлячись на картини - те, що цільовий показник частоти?
Скільки ви нинішньої звалища на свій цикл фільтр - здається, у вас є величезний рябь на контроль напруги - на самом деле рябь складає близько 10% від контролю напруги - будь-який VCO піде банани.
і нарешті - те, що ваш ПФО мертвої?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back