PLL другий фільтр цикл порядку

F

friendofanalog

Guest
Привіт всім, я працюю над дизайном PLL 2-го порядку пасивний фільтр петлі. Для цієї конструкції, це звичайний ФНЧ з R1 в серії з C1 і R1 з'єднаний з Vctrl в один вузол і C1 з іншого. Мені цікаво, в чому різниця в порівнянні з підключенням С1 vctrl в один вузол і R1 інший? Будь-яка додаткова допомога необхідна для цього методу в порівнянні з попереднім? Будь ласка, поради. Заздалегідь спасибі

Якщо RC компонентів в серії не має значення, якщо поміняти їх місцями.

Привіт всім, я працюю над дизайном PLL 2-го порядку пасивний фільтр петлі. Для цієї конструкції, це звичайний ФНЧ з R1 в серії з C1 і R1 з'єднаний з Vctrl в один вузол і C1 з іншого. Мені цікаво, в чому різниця в порівнянні з підключенням С1 vctrl в один вузол і R1 інший? Будь-яка додаткова допомога необхідна для цього методу в порівнянні з попереднім? Будь ласка, поради. Заздалегідь спасибі
Уточніть, будь ласка: 1) Чи є ваша PLL 2-го порядку або петля фільтр самостійно.? . (Ваша формулювання не ясна) 2) схема була б дуже корисною, який БП Ви використовуєте?

Привіт vfone Дякуємо за ваші відгуки. Так, RC в серії. У випадку «підключення С1 vctrl в один вузол і R1 інших", буде це означає, що завжди буде протікає шлях через R1 на землі, коли PLL в заблокована? Будь-які поради, щоб мінімізувати цей витік? Крім того, я маю на увазі, якщо є паразитичні шапку на землю в проміжному вузлі R1-C1, чи буде він шунт R1 від стабільності і викликати проблеми з PLL так як ми повинні R1 на нульове стабілізувати PLL. Якщо так, то будь-які запобіжні заходи можна вжити? Спасибі advcance

Привіт всім для цього проекту, це звичайний ФНЧ з R1 в серії з C1 і R1 з'єднаний з Vctrl в один вузол і C1 з іншого. Мені цікаво, в чому різниця в порівнянні з підключенням С1 vctrl в один вузол і R1 інший? Будь-яка додаткова допомога необхідна для цього методу в порівнянні з попереднім?
Для мій погляд, ваш текст / опис досить confus (вибачте). Чому б тобі не наслідувати мій рекомендації (у власних інтересах), щоб показати нам грубий ескіз вашої схемою?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back