PLETIER Модулі Temprature РЕГУЛЯТОР

F

Fragrance

Guest
Привіт, Будь ласка, знайти повний detial з модулів Пельтье і його програмований контролер сподіваюся, що це може бути допомога повний стосується аромат

Перевірте за цим посиланням для скарб інформації про Пельтье -> http://www.peltier-info.com/ я повинен був дизайн кулера для ПЗС-матриці зображень давно. Я використав два етапи пристрій для охолодження CCD downto-40C зменшити темні CCD струму з метою розв'язання на близько півгодини часу інтеграції. Це був кумедний проект. Не забувайте належного теплового радіатора для гарячої боку кулера і мінімальної посилання тепла між гарячою і холодною стадії. Ефективність цієї речі не дуже добре: D В моєму випадку я просто припою гарячим етапі радіатор і клею CCD безпосередньо до холодної пластини Пельтьє. Приводить були нанизані на тонких проводів манганінових більш пружний тепла перехопити термічно прикріплені до середини етапи. Природно, все було Встановлена в герметичній enclosude заповнені Nytrogen на athmosperic тиск, щоб уникнути води WAPOR на ПЗС. Мені довелося використовувати газового контейнера, тому що місце цю справу повинні були працювати не було ніякого способу підтримки вакуумних насосів і stuf, що збільшує втрати тепла за рахунок конвекції.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back