Pin виходи на RCA роз'єм Діаграма (PCB монтаж)

A

allsey87

Guest
Привіт всім, важко зрозуміти схему в наступний малюнок інженерних PDF: [URL = http://www.switchcraft.com/Drawings/pjran1x1u__x_series_cd.pdf] Інженерні малюнок Switchcraft - PJRAN1X1U04X [/URL] Наскільки я знаю, там має бути 2 з'єднання з типовими моно RCA роз'єми (земля-Ext і сигнал-Int). Ця схема показує, PCB встановлені RCA роз'єм з 3 виведення. Pin 1, очевидно, землю, і пов'язаний із зовнішнього боку роз'єму, але як щодо Pin 2 і Pin 3, вони пов'язані? Що це за символ стрілки у верхньому правому кутку схеми інженерного креслення? Будь-яке розуміння буде прийнята з вдячністю, Cheers, Майк.

Схема показує, що це GND контакт 1, сигнал контакт 2, а контакт 3 може бути або на мілину або лівої плаваючий, стрілка показує перемикач, який з'єднує контакти 2 і 3, коли вилка вставлена то метал роз'єм вигин і це перемикач відкриває, "Я припускаю, що це той шлях до GND вхід, коли без плагінів пов'язано. Зазвичай такий ключ використовується в портативних радіостанцій (не RCA, але цар роз'єм навушників), так що вихідний сигнал йде на гучномовець (внутрішній сигнал доходить до PIN2 і йде від pin3 на гучномовець), коли штекер навушників вставлений, то цей ключ відкриває і гучномовець ізольована сигналу від контакту 2 йде в навушники. Алекс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back