PICkit2 клон хобі MCU (szilva)

P

pete g

Guest
привіт всім, тільки що закінчив рішень вище програміста. По-перше, можна замінити 2N7000 BS170? вони програміст проходить випробування VDD --- але не VPP випробування. Напруга питання рівні. перевірив всі звичайні підозрювані, підлозі орієнтації, шорти, відкриває, CompoNet значення. Не можу знайти проблему. областю дії контакти 18F2550, знайшов ВАТ сигналу на контакти 9 і 10. меандр на виводі 13. ці читанні були прийняті без будь-яких ПОС в програміста. VDD вимірювання 5 вольт.

привіт, PICkit клон Szilva: на друкованій платі цього програміст bs250 є Q5, робить те ж виправити застосовувати? subbing irlml6402 для Q5. чи є інші виправлення для цього програміст? Також, спасибі за вашу відповідь. PG

Та так далеко, що самий crictical частини, які сприяють помилки Vpp. У той же час, перевірки транзисторів, вони можуть бути встановлені в неправильній орієнтації, в результаті чого деякі з них до спалення. :)

привіт Джон, добре, той і хороші новини. Я використовував 2N7000 для BS170. є те, що хороші південь?

Це не проблема для цього. Я також використовую 2N7000, а ^

IAM так рада !!!!! думати, що я могла отримати цей програміст працює. Велике спасибі. якщо ваш коли-небудь в s. Флорида, я куплю тобі омара вечерю. стосується Піта р.

Thatz так мило з твого боку PETE ............. :) З повагою, Jerin. :);-)

680micro котушки Генрі надто дошкульним, який генерує Vpp. Я використовував різні котушки до 1MH, але 680 відмінно працює для мене. Перевірити ж на вашому кінці. Я просто використав 2N3904 (3Nos) і 2N3906 (1но) в моїй cicruit, які відмінно працюють.

привіт pranam77, IAM використанням 680uhy. IAM дуже зацікавлені у використанні транзисторів. Таким чином, ви використовували 3 NPN і PNP 1. Ви повинні змінити схему в будь-якому випадку? До речі, після довгих пошуків я нарешті знайшов джерело для IRLML6402. його називають Dipmicro розташовані в Канаді.

привіт pranam77, IAM використанням 680uhy. IAM дуже зацікавлені у використанні транзисторів. Таким чином, ви використовували 3 NPN і PNP 1. Ви повинні змінити схему в будь-якому випадку? До речі, після довгих пошуків я нарешті знайшов джерело для IRLML6402. його називають Dipmicro розташовані в Канаді.
Ні схеми не повинні бути змінені. Я маю на увазі PICkit2 ланцюга Lite від "blueroom", які можуть бути виявлені на борту EDA. Просто є пошук. Якщо ви coudnt знайти, я буду вказувати посилання в моєму наступному пості. Безпосередньо використовувати транзистори на місці. Але база-емітер-колектор контакти як раз навпаки, який ми маємо на спільні цілі, як робить BC548. просто відносяться дані.

Добре, я перевірити його. звучить добре. спасибі. PG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back