PicBasic рядок

G

gzorzi

Guest
Якщо я хочу встановити одну змінну з цього рядка "picbasicpro2.34 установка" я можу зробити? Спасибі

PICBasic не дає можливості роботи з рядками, рядки можуть бути використані тільки з деякими командами. Але ви можете: - створювати масиви змінної - використовувати директиву # DEFINE (вбудований ASM)

Якщо я використовую УАГ байт [20] Чи можна розмістити рядок в змінну на 1 крок? Наприклад = "derftgyhuju"? Я думаю, що не можу я це зробити? Я не знаю, директиви # DEFINE ви можете написати мені приклад? Спасибі

Привіт Gzorzi, будь ласка, погляньте на: [URL = http://www.elektroda.pl/eboard/searchtopic59847-picbasic.html] Picbasic питання [/URL] У мене є відповідь для вас, ви можете спробувати і дайте мені знати чи це працює? Торнадо

привіт вашому прикладу УАГ байт [20] = "derftgyhuju" не допускається з PBP: крик: інші компілятори, як MBASIC про це дозволити? Ви можете використовувати директиву # визначити тільки у вбудованому асемблері, його трохи складніше, але якщо ви використовуєте масив рядків у вбудованих функцій, які отримують рядків, як серин Ви можете використовувати модифікатор 'STR' ПБП

Я не знаю, але MBASIC MBASIC використовувати ICD як мікрокоду студії плюс?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back