PIC24FJ96GA010 + + FAT32 Юшку = Неможливі

E

ea7fnj

Guest
Привіт, хлопці! Я був програмування FAT32 для SD в PIC24 використанням бібліотек у форумах CCS. Я намагався перенести код, але він зазнав невдачі в у всьому світі. Отже, я провів більше двох місяців намагається, але немає ніякого успіху. Хто-небудь спробувати його з успіхом? Я думав, цей код відмінно працює в PIC18. Хто-небудь може мені допомогти? 73 в

Привіт! Дякуємо за інформацію. Ти порт, використовуючи PCWHD компілятор? Це дає мені somre помилок. Ніцца код!

Я використовував за замовчуванням Microchip компілятора.

[Цитата = bepobalote] я використовував за замовчуванням Microchip компілятора. [/ Цитата] Aaahhh, OK OK OK. Таким чином, ви використовували компілятор C30, чи не так? У цьому випадку, Microchip C компілятор так дорого. Я свою ліцензію CCS компілятор С, і це інструмент, який я можу використовувати в даній ситуації. CCS C Compiler не як "ANSI", як Microchip C Compiler. Він має деякі Різні, але корисна. Чи має хтось CCS використовувати для реалізації більш FAT32 пам'яті SD з PIC24FJ? Це повідомлення так багато читань, більше 190 XD

Ви не сказали, які проблеми ви випробували в реалізації проекту з PCD. Дивлячись на код, я думаю, що низький рівень SPI доступ вже не працює правильно. Ви коли-небудь перевірку роботи MMCOut (), MMC8Clock () і MMCIn ()? Як зазначалося на вуха форумі, SPI вбудовані функції не працюють, коли змішання spi_write () і spi_read (). Я швидше пропоную цю просту процедури низького рівня. Макроси можуть бути використані для подальшої оптимізації. Тим не менше, я не перевіряв вашу MMCInit () код. [Код] недійсним MMCOut (int8 indata) {spi_read2 (indata);} недійсним MMC8Clock () {spi_read2 (0xFF);} int8 MMCIn () {повернення spi_read2 (0xFF);} [/ код] Звичайно, можуть бути й інші питання, теж. Але очевидно, є кодом низького рівня повинен бути правильним в першу чергу. Будь ласка, подумайте, що я не реалізувати будь-які операції з FAT PIC24, у мене було тільки поглянути на ваш код SPI.

Dont еси час, використовуючи бідними і не ANSI C компілятором як вуха. Використовуйте хороший і ANSI C компілятором як HiTech або мікрочип на mplad язь! Є багато вихідний код системних файлів (в'яз є одним). Я думаю, що мікрочіп має власні відзначити додаток описує один файлової системи для деяких карт, що використовуються сьогодні. Горкіна

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back