PIC16F88 Temprature Вхід

K

kashif_uet

Guest
Шановні Все Привіт!

was successful to the level of saving(logging) the values to External EEPROM but couldnot manage to get back data logged in EEPROM (AT24C02),

Я спробував PIC16F688 для двоканального реєстратора temprature дані

були успішними на рівень заощаджень (лісозаготівлі) значення, на зовнішні EEPROM але couldnot вдалося повернути дані увійшли в EEPROM (AT24C02),

Використовується I2C бібліотека)

http://www.best-microcontroller-projects.com (Автор: - John)з наступними зауваженнями

Примітка: При використанні 16F88 то за допомогою модуля I2C в режимі майстра зупинить
МРО дію, щоб ви не повинні турбуватися про це.
do share it with me.

Спочатку я couldnot повністю зрозуміти, що вище згадані в записці, і, нарешті, я вирішив піти на PIC16F88 тепер якщо хтось є деякі корисні речі по цій справі на PIC16F88
поділитися зі мною.Спасибо заранее

Кашіф: D

Привіт,

Pic16F88 НЕ I2C Master Mode - слов'янський тільки, як я прочитав це ..?

Цей зв'язок не показує нічого конкретного так що його важко зрозуміти, який код Ви повинні використовуватися, і якщо він дійсно працював, в першу чергу.
Можливо використовувати розрядні удари, а не істинне I2C.

Подробнее код, який ви використовували б допомогти.

Спасибо за ответ Так, я читав, що PIC16F88 має I2C в режимі Слов'янський але PIC16F688 doesnot є I2C/SSPI порти.

Код я додаю було використано автором для читання і встановити час DS1307.

І на Proteus Це працює, як добре, але навряд чи все-таки я не можу мати послідовну зв'язок успішно.

яким люди припустили, що швидкість передачі в 57600 вище, одна і вона може показати помилку, як я використовуючи внутрішній годинник.

Якщо можливо, що ви можете пройти інші мої посади з назвою PIC16F88 Serial Communication.Завдяки в очікуванні

Кашіф
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Привіт,

На жаль, не може допомогти - тільки на асемблері - сподіваюся, інші члени можуть допомогти ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back