PIC16F877A програміст?

• Thread starter XtremeTuningSolutions
  • Start date
X

XtremeTuningSolutions

Guest
Доброго Шукаю програміста запрограмувати PIC16F877A? (TQFP) Також будуть які-небудь установленому порядку про те, як програмувати чіп? Будь ласка, я повинна якомога дешевше, програміста для виконання роботи. Його, мабуть, єдиний чіп я програма буде Спасибі

[Цитата = XtremeTuningSolutions] Доброго дня, я шукаю програміста запрограмувати PIC16F877A? (TQFP) Також будуть які-небудь установленому порядку про те, як програмувати чіп? Будь ласка, я повинна якомога дешевше, програміста для виконання роботи. Його, мабуть, єдиний чіп я програма буде Спасибі [/ цитата] Hai XtremeTuningSolutions Якщо це тільки чіп ви збираєтеся програмувати, чому ви wannna побудувати програміст? Просто візьміть чіп і. Шістнадцятковий файл в будь-яку Чіп постачальника або любого друга, який програміст і ви можете отримати його запрограмувати. Для дешевий програміста Google для "JDM програміст", який працює безпосередньо на послідовний порт ПК. Або ви можете думати про покупку кишенькового розміру ПОС програміст для 5 вольт пристроїв, яка працює на USB порт без будь-якого зовнішнього джерела живлення, можна отримати www.united77.com/products.htm . Ось його фотографії нижче. Бажаю удачі.

Доброго дня, дякую за швидку відповідь дійсно ціную це. Ну я дійсно хочу, щоб вирізати витрачати гроші, щоб отримати його програму кожен раз. Чи є "JDM програміст" АБО "ПІК Cruizer" підтримку пакету TQFP? Якщо це так, що адаптер ви рекомендуєте? У мене є і Hex і бінарних файлів. Чи має значення, яке я використовую? Крім того, чи є спосіб реконструювати 2 типів файлів, щоб отримати вихідний код? Спасибі

Так Cruizer підтримує PIC Micros з 5В. Але сказав пакет, ви повинні піти на відповідний адаптер для перетворення того ж від DIP40 ZIF сокет, який поставляється разом з програмістом. Також ви можете використовувати Cruizer програмувати PIC на борту, як же ICSP підтримує. Таким чином, ви можете використовувати тільки використовувати 5 контактів для програмування чіпа на цільовий платі. 5-контактний кабель ICSP забезпечується програміста. Я думаю, тільки з шістнадцятковий і двійковий файл в руці, це не можливо, щоб отримати повний код. Бажаю удачі.

Доброго дня, Ви знаєте, будь-адаптер потрібного розміру або бренд, який може бути добре для пакета TQFP? Так що ваші говорив мені, що я може запрограмувати чіп безпосередньо на платі з кабелем ICSP? Скільки б все було? Я бачу це в рупіях щось подібне 31 рупій плюс доставка? Є в будь-якому випадку, якщо ви можете малювати і образ, який показує мені якісь контакти для підключення кабелю на PIC16F877A я / PT (TQFP) Спасибо

Вибач друг. Практично я не маю жодного уявлення про те сказав пакет і його адаптери, як я особисто використовую цей програміст з 6 місяців і без будь-яких проблем і я часто працюють з DIP-пакетів. Так, з кабелем ICSP ви можете запрограмувати чіп на борту. Ви можете відвідати їхній сайт за адресою, вказаною в мій перший пост, де ви можете знайти список підтримуваних чіпів, а плати на зв'язку ІМТП. Програміст приходить з калічити борту, безкоштовний рада програмування з ZIF сокет,, ICSP кабель, USB-шнур, і CD, які мають усі відповідні деталі програміст і програмного забезпечення. Загальний комплект коштує 1500 / - рупій включаючи поштові витрати десь в Індії. Удачи

[Цитата = XtremeTuningSolutions] Доброго дня, Ви знаєте, будь-адаптер потрібного розміру або бренд, який може бути добре для пакета TQFP? Так що ваші говорив мені, що я може запрограмувати чіп безпосередньо на платі з кабелем ICSP? Скільки б все було? Я бачу це в рупіях щось подібне 31 рупій плюс доставка? Є в будь-якому випадку, якщо ви можете малювати і образ, який показує мені якісь контакти для підключення кабелю на PIC16F877A я / PT (TQFP) Спасибо [/ цитата] Насправді пристрій може бути запрограмовано в той час як на цільовий платі (пайка) просто мають доступ до відповідних Pins (Vdd, Vss, Vpp, S CLK, S Data) Програміст може бути підключений до набір контактів правильно і розумно точок зупину, які повинні здійснюватися цільова дизайнер борту. Після програмування, сказав точок може бути припаяний тому. Це, як промисловість робить це у великих масштабах. Будь ласка, ICSP Int пункті він таблицю з 16F877A Можливо, з'єднання 7 технологій буде поставляти кабель разом з програмістом в той час як ви купуєте

Доброго дня, Скільки коштує програміст із Вартість відправлені в США, штат Флорида, 33313? Крім того, програмне забезпечення, яке поставляється з Pic Cruizer дозволить мені навантаження. Hex файл і програма чіпа без будь-якого напруження проблем? А як щодо програмістів, які Microchip продає? Чи є вони будь-якої добре? Спасибі всім за інформацію, яку я дуже ціную це. Навіть час для зображення макету (MVS Сарма)

Деталі описано в PM. Будь ласка, проходьте. З повагою .. Pranam77

До нього додається файл CHM (Windows файл довідки), який містить інформацію побудувати свій власний програміст JDM для

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back