PIC16F84A -> PIC16F819 для РК-дисплея.

S

Shinnster

Guest
Добре, так я намагався використовувати PIC16F819, щоб замінити PIC16F84A, але з деяких причин, PIC16F819 не буде відображатися Hello World. Будь-яка конкретна причина? Речі, щоб відзначити: я відключив MCLR, так що я тільки що покинув цей висновок як вона є. Я використовую XT (4 МГц) Зовнішня тому я config'ed це. Що ще я повинен взяти до відома?

Привіт, варто перевірити всі конфігурації paramenters - але, ймовірно, найпоширеніша помилка в тому, що якщо ви використовуєте порти RA0-RA4 для LCD, ваші повинні вибрати їх для цифрового вводу / виводу за допомогою ADCON1 в якості чіп-замовчуванням ці порти аналогового на харчування. Чи існує у вашій РК показують ряд чорних блоків у верхньому рядку - що зазвичай означає, що РК в порядку, але ваша Progam не працює. Ви також можете спробувати використовувати 4meg внутрішнього генератора упаковують ви пошкоджені або мають несправні XTAL.

О, дякую за це. Так РК-дисплей показував ряд чорних блоків. Я пробував 4 МГц внутрішнього генератора. Шукаю подібну схему, щоб F84A. Те, що для дозволу запису?

Ні, різні, я говорю про PIC16F819. У конфігурації WRT. Nvm про це =]

Привіт, Не те, що я використовував, але на чіпі Я думаю, що його включив, щоб програма для зміни свого програмного коду під час його роботи! Дивіться 30 сторінок розділу 3.7 для деталей. Одним словом, просто дозволити їй використовувати конфігурації за замовчуванням WRT цінність, оскільки це не є функцією ви дійсно хочете використовувати тільки поки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back