PIC16F84 & F84A Circuit проект потребує

G

gfactor

Guest
Привіт Будь-яка людина з колекцією ПІК 16F84 і 84A схеми проекти ство Я новачок в цьому
Спасибо

Є багато.Вам потрібно лише Google.Ура.

gfactor пише:

Привіт Будь-яка людина з колекцією ПІК 16F84 і 84A схеми проекти ство Я новачок в цьому

Спасибо

Привіт.Спробуйте це.
http://picprojects.org.uk/

gfactor пише:

Спасибо

Я відчуваю, що, будучи нової процедури ПОС, більшість з нас не варто починати з чіпами, які вже застаріли.Чому б не почати з 16F728A, 16F88 або навіть PIC16F877A, а потім продовжити серію PIC18F?

Можливо, багато хто погодиться з моєю концепцією.
шкодую, що означало PIC16F628A і NOT728A
Остання редакція MVS Сарма на 16 жовтня 2009 19:22; редагувалось 1 раз в цілому

@ MVS Сарма.Ви U є якісь проекти архіви для всіх чіпів Dese

gfactor пише:

@ MVS Сарма.
Ви U є якісь проекти архіви для всіх чіпів Dese

Привіт,

Згоден з МВС, що вам слід використовувати більш сучасні чіпи - 16F628 користується популярністю.

Чому б не вибрати одну з численних веб-практичних посібників який дозволить вам почати роботу з апаратним і програмним забезпеченням.

Ось одна з них краще асемблер, який activley підтримується. Http: / / www.winpicprog.co.uk / pic_tutorial.htm
Є аналогічні C там, але не може повідомити, як я не роблю C.

wp100 пише:

Привіт,Згоден з МВС, що вам слід використовувати більш сучасні чіпи - 16F628 користується популярністю.Чому б не вибрати одну з численних веб-практичних посібників який дозволить вам почати роботу з апаратним і програмним забезпеченням.Ось одна з них краще асемблер, який activley підтримується. Http: / / www.winpicprog.co.uk / pic_tutorial.htm

Є аналогічні C там, але не може повідомити, як я не роблю C.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back