PIC16F84 інтерфейс SD-карт?

J

johncsl82

Guest
привіт ... Хто-небудь є зразок PIC16F84 інтерфейс SD-карт? Спасибо

Ну, я знайшов деяку інформацію про PIC16F87X взаємодії з SD-карти ..... але я не знайшов інформації про PIC16F84 взаємодію з SD-карти .... будь-якої допомоги, щоб допомогти? -. -'''' '

Я не питань. SPI є дуже простий інтерфейс для реалізації в м'якому! є багато коду avalaible Одна справа мати на увазі, що ви повинні вибрати процесора в залежності від ваших потреб! Не намагайтеся заощадити $ 0,75, провівши місяць установки НЕМОЖЛИВО КОД!

Я не хотів би запропонувати низькі пам'яті мікроконтроллер, як 16F84. Пам'ятайте, що SD-буфера, принаймні 512B. Таким чином, deppending за Вашою заявою, я рекомендую 1K (хв) RAM ІВ. dpsmanul

Якщо ви просто хочете написати XOR читання необроблених даних, що 16F84 просто відмінно. Але якщо ви маєте на увазі стандартна файлова система, як FAT12/16/32 на увазі, що ваш код стане Imposible або дуже unefficient.

Я думаю, що я хотів (тільки читання) файлової системи .... Спасибо

Ну, структури, використовувані в файлових системах дійсно великий (в порівнянні з крихітним ОЗУ тих, UC) поглянути на ч ** р :/ / www.maverick-os.dk/ Існує гарне введення в FAT12/16/32 і деякі основні формули. У всякому разі, якщо ви просто хочете читати файли, чиє фізичний стан вже відомі, ви можете використовувати F84. Якщо у вас є, наприклад, виконувати пошук або випадкового доступу до файлів, там ви побачите де обмежень. др

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back