Pic16f676 злети схема daigram .......

Q

qayyoum

Guest
Привіт як ти кожен хоп все придатне я прекрасно там дорогий друже, я один инвертор IAM дивлячись, що дуже маленький і простою схемою ... так ideside ми робимо копію для цього, то я можу зробити Whol схему і зробити друковану плату ... знаю я піти в магазин електронних частин і отримати номер мікросхеми шва і incert мікросхеми в базі ...... nathing вугрів .. маю на увазі не результат після мор igot Інформаційне точка цієї мікросхеми є програмованим не стандартні мікросхеми, як sg3525 Тому я дуже disharted я не знаю, для програмування і я роблю цей пост і хочете допомогти: друзів є ця програма файлові шістнадцяткових ASM ласка, дайте мені [URL = http://images.elektroda.net/99_1300268932.jpg]
99_1300268932_thumb.jpg
[/URL]

Якщо ви дійсно хочете використовувати цей же схемі, то ви повинні використовувати оригінальний код soure з desinge або написати свій.

привіт kabiru спасибі за відповідь давно ми дивимося на цей тип діаграми на цій конференції форум я думаю, що він сказав, що він є це програмне забезпечення, ми багато часу знайти цей пост, але не можу знайти, може бути видалений файлів ....... будь-яким чином Спасибі за ваші добрі думаю, до побачення

не будь-який орган повідомлення чути Asm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back