pic16f628a цифрових проблеми годинник

J

Johnny11

Guest
Привіт
Я повний новачок в ПОС в.Я збудував цифровий годинник / дата / термометр Bogdi.У мене вона створила на макетної платі.Він показує годинник штраф змін до дати.але потім він показує, 3 в отн привели.Якщо ви доторкнетеся до рис пальцем або навіть наблизитися до нього.вона добре працює.Я божеволію намагаючись знайти / думаю, що у відповідь.Кращий я можу думати про свою якийсь ємності проблеми.Будь-яка допомога буде вдячний.

привіт
є у під'їхав контакт скидання контролера через відповідний резистор ..
і додати розв'язки capacitore accros VDD і VSS.
встановити конфігураційний запобіжник для відключення LVP (Низька напруга програмування)

Привіт,

Чи використовуєте ви який-небудь кристалів у цьому проекті - візьме на себе ви використовуєте внутрішній генератор для головний годинник і, можливо, 32k кристала для годинника?

Якщо ви використовуєте один або два, то це знати, щоб викликати проблеми з їх Оголошення / підключення до макетної платі.
Якщо так, то припой кришталю і пробки на кілька смуг рада і прийняти два дроти макета від нього рис.Тримайте проводи як можна коротше.

Привіт
Спасибо за ответ.Був зайнятий останнім часом, але нарешті спробувати свої пропозиції.зробив все один в один, не радість.Проте, коли возитися з кристалом зауважив температура зонда не сидить правильно.переобладнаних штрафу працює.Якщо б виключає цей варіант в якості автора проекту заявила, що буде працювати без просто показати 0 град.Дякуємо за вашу допомогу, хоча цінується

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back