Pic Pic для зв'язку

I

Ianb007

Guest
Привіт.Мені потрібно відправити 5 біт даних від 1 18f4431 рис в іншу 18f4431.Я дивився всі тільки для простої код з прикладом, але бій, щоб знайти що-небудь просте і корисне яких я міг би програми в чіп і перевірити основам першої.Може хто допоможе?(Щось, як зробити призвело блимати підключений до рис 2 з даних, отриманих з рис 1. Я хочу тільки одне підключення / лінія між 2 фото, крім Vdd і Vss. Я використовую PICKit2 і C18 компілятор.

Ваш може USART з обох фото.Як далеко як ОСТО?Якщо вони знаходяться на одній платі просто підключіть відправника TX на RX в трубку і ви отримали його роботи.Про коду поглянути на-C18-бібліотеки PDF MPLAB.Ви можете знайти її на документ папці всередині папки C18 (MCC18).Він пояснив всі fnctions працювати з USART.

Cya

просто підключіть один штир з 1 MCU на другий штир з іншого MCU, та програми його відповідним чином.

Я не дуже обізнані про ТОС, але хіба є
1 лінія комунікаційний протокол для них (я, здається,
пам'ятати, читаючи про те, що температура метр використаний 1)
Може бути, могли б допомогти.

гніздо

1-провідна це лише один з багатьох можливих способів зробити це.

його про 3м.Буде 3 або 10 м внести величезна різниця?Мені доведеться заглянути в бібліотеку файлів.Мені просто потрібно що-то просто скопіювати і вставити в програму, щоб фішки, а потім випробування і надалі я буду додавати і змінювати все.Завдяки досі

Та він буде мати велике значення.З цієї відстані я не думаю, що будуть придатні для роботи з деякими синхронних комунікація як SPI.Що таке швидкість передачі ви йдете?Якщо це дуже дуже дуже дуже повільно я не думаю, що ви будете потребувати в якій-небудь tranceiver.Але якщо вам потрібна швидкість, я б порекомендував вам використанням 2 RS-485 tranceiver для такої відстані.

Дякуємо за відповіді.Що мені потрібно зробити, щоб зробити її більш чіткою: Мені потрібно контролювати вогні причепа (для напівпричіп вантажного автомобіля), використовуючи один (переважно) або 2 проводи, а не 7 використовується в даний час між вантажівкою і причепом підключення вилки.Так відстань можна зменшити DTO 2 / 3 метрів, якщо він робить такі великі різниці.У мене є принципові схеми побудовані, але я зараз зайнятий ПІК до рис зв'язку.

UART повинні бути ур вибір і перше ви повинні зробити тест ланцюга, в якій у можете протестувати її за допомогою HyperTerminal ...

ПІК (TX )---> MAX232 ---> COM-порт (PC )---> HyperTerminal

хто може дати мені посилання або просто код з яким я можу програми прямо на рис 2, один отримує байт / рядки і інші відправки байт / рядка.Я знайшов приклади для передачі чого-то, але мені потрібно отримувати частину.(Використання USART) Наскільки я бачу, MC18 бібліотеці тільки AVR приклади.Це було би дуже допомогти повної для мене, якщо той це можливо.Я просто хотів би отримати це право / робітник і тоді я можу займатися.Спасибі.

Ще одне питання.Як ти харчування й Тихого океану?Тому що на дротові комунікаційні ви повинні мати те ж посилання на передавач і приймач.Якщо ви не маєте його вже потрібно використовувати дріт для цього.Мої Рекомендації для б використовувати RS485.Ви купуєте 2 MAX485 tranceivers (ви можете знайти їх в пакеті DIP, і вони дуже дешеві).Ви робите напівдуплексний комунікація з ним.Їх використання RJ-45 роз'єм на кожному борту (не один з магнітом, тільки простий).І Ethernet кабель.Ви збираєтеся мати реальну надійну комунікацію.Ви збираєтеся мати в загальній складності 8 проводів (я знаю, що ви хотіли використовувати тільки 1), але всередині одного кабелю.Yo можна використовувати 2 дроти для diferencial RS-485 комунікаційні та інші дроти для живлення цілях, якщо це необхідно.З цієї конфігурації ви можете мати дуже великі відстані при використанні повільного швидкості передачі даних (до 1 км!).При тому, що апаратні конфігурації комунікація буде простим асинхронного використання UARTS обох зображень.Це дуже просто дешевий і надійний.Дозвольте мені знати, якщо у вас є якісь сумніви або, що не підходить для вас.

Cya

один провід можна перевірити Microchip для більш докладної інформації, один дріт зазвичай використовується в автомобілях.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back