PIC 16F72 основі ДБЖ Головна ПІК вихідного коду Обов'язкові

J

jamil_tech

Guest
Дорогий друже, я PIC 16F72 на дому ДБЖ PCB. Але мені потрібно зараз PIC 16F72 мікроконтроллер повний вихідний код для замикання і РК-дисплей для цього додається схема зображення. Якщо когось є його повне технологій та вихідного коду зв'яжіться зі мною. Я заплачу за це. Завдяки Джаміль

Дорога Джаміля сб, ось ми і покупці повної друкованої плати з програмним PIC16F72 IC. Цей тип є PCBA складаються з ознаками, як, 1-повне перемикання системи з реле і т.д., для підтримки відключення електроенергії та потужності restore.which має важливе значення для безперебійного живлення. 2-осцилятора вихід для управління полумостовой польових транзисторів. 3-відрізані зарядку, коли батарея досягає макс вольт (14,4 вольт). 4-в режимі ДБЖ попередження про битою і вимкнути. 5-захист від перевантаження, під час ДБЖ mode.to захисту польових транзисторів. 6-стан батареї монітор з 5 світлодіодами, під час зарядки режимі ці 5 світлодіодів блимають само, як ви можете бачити в Nokia Стільниковий фононів screen.when ми беремо Nokia стільниковий телефон. якщо вам потрібно лише PIC16F72 або повне PCBA. я можу надіслати вам. Мухаммад Асиф я ПІК 16F72 на дому ДБЖ PCB. Але мені потрібно зараз PIC 16F72 мікроконтроллер повний вихідний код для замикання і РК-дисплей для цього додається схема зображення. Якщо когось є його повне технологій та вихідного коду зв'яжіться зі мною. Я заплачу за це. Завдяки Джаміль [/ цитата] [/IMG] [/ код] [/ цитата]

у мене є повне проектування, зв'яжіться з [електронної пошти] harimelath@gmail.com [/ електронної пошти] дизайн і технології включають HEX або джерела завдяки Харі

У мене є повна друкована плата та дизайну 16f72 ДБЖ з шістнадцятковим кодом. Мене звуть Алім у можете зв'язатися зі мною по 9738103133.

У мене є повна друкована плата та дизайну 16f72 ДБЖ з шістнадцятковим кодом. Мене звуть Алім у можете зв'язатися зі мною по 9738103133.
=================================== ===================== Шановний Алім, як сала му Алая кум, я потребую PIC 16F72 основі ДБЖ Головна ПІК Вихідний код + PCB з ЖК-дисплеєм схема, я з Бангладеш , так як же мені вдалося colect це?

привіт, ви можете контакторів поштою електронної моя електронна пошта [електронної пошти] aleems60@gmail.com [/ електронної пошти]

Я намагаюся спілкуватися з вами кілька разів. Але не вдалося. Чи буде у плз тел мені, як я можу воріт Завдяки цьому проекту Firoz
у мене є повне проектування, зв'яжіться з [електронної пошти] harimelath@gmail.com [/ електронної пошти] дизайн і технології включають HEX або джерела завдяки Харі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back