PIC 16C745 на PIC18F2550

P

Python

Guest
Привіт, я абсолютно новій для програмування PIC, але зрозуміти основи перетворення текстового файлу в ASM файл, який потім використовується для компіляції HEX файл. Я скачав декілька файлів шістнадцятковий для використання з 16C745 Microchip PIC і побудував встаткування зі схеми, представлені автором .. Ive тепер отримав зразок 18F2550, яка, згідно веб-сайті Microchip є заміною сумісний пристрій для 16C745, але з флеш-пам'яттю .. Я повинен зізнатися, я подивився на лист дані, і це вище за моє розуміння: Я скачав останню версію MPLAB, що підтримує 18F2550 і Hex рас-асемблер .. Я просто повинен бути в змозі змінити включає заяву в асемблерні файл у новому чіпі, а потім знову зібрати асемблерний файл? - Це помилки .. так я розумію, що Somthing відрізняється внутрішньо Im використанням Winpic і Olimex PG-02 програміст (JDM програміст) - але я тільки за допомогою MPLAB для компіляції HEX спочатку як цей програміст не підтримується в MPLAB. Ваші рекомендації будуть вітатися:)

Привіт, я думаю, що ви пішли дещо по Вашій голові ... У будь-якому випадку, вам не потрібно компілювати HEX. У MPLAB вибрав правильний ПОС, які ви отримали, а потім імпортувати HEX файл. Тоді вам просто необхідно porgram ПІК з MPLAB і подивитися, чи працює він. З програмним забезпеченням вона могла б працювати або може і ні. Всі залежно програміст, який пише код. Він повинен працювати с, що Ви щось міняти, але знову ж таки ... Бажаю удачі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back