PIC проблема програміст (фото pg1)

F

faraz101

Guest
У мене побудувати програміст показано нижче посиланням

http://www.olimex.com/dev/pic-pg1.html

Я використовую IC прога і winpic softawres
це програмування PIC16F84 правильно, але не програмування pic16f628.pic16f628 НЕ faulty.it співпрацює з іншими програміста.
будь-які ідеї та обміну досвідом зі мною.
Величезне спасибі

не розумію, що надають більш детальну інформацію про проблему

в керівництві цей програміст він вказав, що він може запрограмувати pic16f628.but воно не робить цього.
але програміст програмування PIC16F84

який у програміста використовувати?

у використовуватися WinPIC800?

Спробуйте на землю (через резистор 10k) контактний LVP (низька напруга програмування) від 16F628 (A).

Привіт,
контактний немає.10 (RB4/PGM) повинна бути низькою,
Ви повинні підключити його до GND,
що стосується

Я спробував IC прога і winpic800 обох.
Крім того, я groung PGM pin.but без успіху.
це все про вас знаю "Зроби сам" ПІК програміста ICSP.
Будь ласка, скажіть мені

Привіт,
Я у вас немає пристрою або кабелю проблеми (можливо, ви не тому, що програмісту працювати з 16F84, ви говорите)
у вас є проблеми з можливістю you'r порт COM,
olimex PG1 і PG2 використовувати харчування від порту COM, у мене досвід з подібною проблемою, з одного тонкої роботи ПК, але на чужому комп'ютері не працює,
спеціальним чином не працює на ноутбуці,
спробуйте you'r програміст на іншому комп'ютері,
програми рис потрібно 13V, для досягнення цієї PG1 і PG2 програміст використовувати напругу насос, цей насос працює нормально, тільки якщо you'r Материнська плата на you'r PC генерувати хороші напруги COM,
З найкращими побажаннями
PS У мене є проблема з деякими рис (поганий контакт на одному або декількох штифт (и), я можу вирішити це з рис покласти в іншій роз'єм DIP.

може бути цієї проблеми.
Я помітив ще одну річ сьогодні.
я намагався реалізувати ICSP сьогодні pic16f84.but вона не працювала.Я використав 12 дюймовий дріт для ICSP cable.but коли у мене є вид по всій довжині кабелю ICSP 3 дюйми вона починає працювати.
Думаю, це вказує на мій вести себе не в змозі забезпечити більшу потужність.
Ви рекомендувати будь-які інші програміст DIY приходу до влади інших соусом і приймати тільки сигнал поводитися
спасибі

Я не використовував програміст ви говорите, але зміна JDM програміст відмінно працює з winpic800 software.It також називають multipic програміст або фен-програміст.
Це програма більшості рис і також працює з потужністю від послідовного порту.Він відмінно працює на настольних ПК, але не можуть працювати з новими ноутбуками.
ч ** P: / / www.hamradioindia.org / схеми / feng.php
Сподіваюся, що це допомагає.

Дякую всім вам другу
Я запрограмував рис на іншому ПК, ставлячи Tha RB4/PGM шпилькою.
ще раз подякувати всім вам хлопці.

але одна проблема, як і раніше є remains.it довжина кабелю ICSP.
коли я використовую 12inch кабель ICSP не буде працювати.
і коли я використовую 3inch кабелю вона починає працювати.
в чому проблема

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back