Perl-сценарії

S

selvaraja

Guest
Хай Guys

Лі будь-який знає, як біле Perl сценарію .... Як мені про нього .... будь-який кращий і простий для розуміння керівництва ... книги ... так далі

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=66591&highlight=perl book

Спробуйте цей сайт

http://iis1.cps.unizar.es/Oreilly/perl/

дізнатися Perl.

привіт,
Чи можна завантажити м'яких копією Mastering Perl / Tk від O'Reilly ..

спасибо

jigjack пише:

привіт,

Чи можна завантажити м'яких копією Mastering Perl / Tk від O'Reilly ..спасибо

Ось Doc на Perl
Вчитися і отримувати задоволення
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Try This Perl за 20 днів

Спробуйте це, Perl книгу повара

Я хотів би знати, чи є зразках сценаріїв Perl для доступу до відповідних та моделювання схем у каденцію?
спасибо.
srivats

Є Perl корисні для аналогових дизайн?Хто-небудь може дати приклад використання Perl?

Я не можу здогадатися, що Perl використовується в аналоговому дизайн.

Humungus пише:

Є Perl корисні для аналогових дизайн?
Хто-небудь може дати приклад використання Perl?Я не можу здогадатися, що Perl використовується в аналоговому дизайн.

Великий!

Але, як я нічого не знаю про Perl, я не можу здогадатися, що робить програма.

Я просто запитати хто-небудь пояснити, що Perl scrpting використовується для аналогових і цифрових потоків дизайн.Я не прошу, щоб хто-небудь дати приклад коду.

Ей Jimjim,

Чи можете ви читати?Я не прошу нікого вчити мене Perl.Я просто питати, що Perl є корисним для.

JimJim, дякуємо Вам за участь, але зупинки проводки німих відповідей, не витрачаючи час читати те, що люди просять.

Будь-ласка, хто-небудь ще, поясніть, чому Analog дизайнер повинен навчитися Perl.Прохання роз'яснити, з прикладами.

Humungus пише:

Ей Jimjim,Чи можете ви читати?
Я не прошу нікого вчити мене Perl.
Я просто питати, що Perl є корисним для.JimJim, дякуємо Вам за участь, але зупинки проводки німих відповідей, не витрачаючи час читати те, що люди просять.Будь-ласка, хто-небудь ще, поясніть, чому Analog дизайнер повинен навчитися Perl.
Прохання роз'яснити, з прикладами.

Привіт JiJim,

Ось відповідь, який я шукав ;-)

Завдяки зараз за Вашу відповідь.

Чи знаєте ви який-небудь посилання FRO які спертися Perl з прикладами дизайнера можуть зіткнутися.У всякому разі, я почну з основними документами Perl.

Я вас в контакті, якщо у мене є питання.

Побачимося

Humungus пише:

Привіт JiJim,Ось відповідь, яку я шукав ;-)Завдяки зараз за Вашу відповідь.Чи знаєте ви який-небудь посилання FRO які спертися Perl з прикладами дизайнера можуть зіткнутися.
У всякому разі, я почну з основними документами Perl.Я вас в контакті, якщо у мене є питання.Побачимося

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back