PCI даних проекту.

S

sztibi82

Guest
Я хотів би побудувати даних PCI-картку, нічого не дорого, тільки щось просте, як
16-бітний цифровий I / O
1 або 2 аналогових з
1 або 2 в аналоговому

порти

Будь ласка, пишіть пропозиції посилання т.д.

Візьміть PLX чіп для інтерфейсу (~ 10 USD), а також мікро-за I / O розширення.

Будь-ласка, ви можете бути більш точними при plx IC.
Ca використовувати pic16f870 як мікро?

Чи можу я запитав вас, якщо ви все зробили великий швидкості борту дизайн раніше?

Небезпека з PCI, що ви можете записати ваші матері ради, якщо ви зробите кілька помилок під час схема роботи.Крім того, ви повинні написати драйвер пристрою sofisticated за одиницю, і вона не є тривіальний завданням або (я лінивий інженера з не так багато часу!).

Якщо ви розробили Highspeed дизайн і раніше, і готові витратити кілька сотень доларів в Здійснення ПКС і пайку компонентів з 0.65 або o.50mm крок, то ви можете зробити цей рада, але якщо я тебе, я хотів би використати USB-чіп, як FTDI і підключіть його до мікроконтролерів, як ваші ПОС і робити моє життя у 100 разів легше і заощадити кілька сотень на прототипів витрати і ризик або приміщення в кошик моєму МБ.

Просто мої 2C.

BR,
/ Фархад

Виберіть, наприклад, цільові PCI інтерфейсу, як PLX9050 - і, якщо не потрібна висока швидкість передачі використовувати ПОС по МО.Від складності точки зору, я також recomand використовувати USB.

farhada писав:

Чи можу я запитав вас, якщо ви все зробили великий швидкості борту дизайн раніше?Небезпека з PCI, що ви можете записати ваші матері ради, якщо ви зробите кілька помилок під час схема роботи.
Крім того, ви повинні написати драйвер пристрою sofisticated за одиницю, і вона не є тривіальний завданням або (я лінивий інженера з не так багато часу!).

Ви маєте рацію Ace-X.

sztibi82 - шукати його, не бійтеся.Ви придбаєте досвід, який ви ніколи не забудете, і жалкую!!!

Від мене ж, як adices Ace-X.

Привіт усім.
Добре replyes.

Я знайшов посилання: http://evm.wallst.ru/main/post/postpci.htm

, З яких одна даних може бути запущений.Если кто-то отримує вихідний код для EPM7032SLC44-10 PLS розмістити його тут, або зробити посилання на нього.

,

Ace-X,
from doing it.

Я згоден з Вами, що це можливо роботу і вона може бути дуже цінною, щоб дізнатися, як PCI працює, і я не хотіла б перешкоджати sztibi82
робити це.Навіть PLX робить дизайн набагато простіше, це справді велика робота для такої невеликої вимогу, якщо воно не є теоретичної академічних знань.

IMHO, що схема може бути зроблено через кілька тижнів з допомогою USB, але це займе 3-5 рази більше, робити це на PCI, так що, можливо, я сказала їй на неправильний шлях, але і для хобі проекту, PCI є занадто ambigious але нагороди набагато більше, ніж, наприклад USB.

Just My 2C,
/ Фархад

Привіт усім.Це суто теоретичні знання, я вже зробив паралельно з USB-інтерфейс з використанням FT чіп, але й тому, що я є студентом я хочу дізнатися, якщо можливо все methodes то для підключення до ПК.Він не повинен бути PCI, але й тому, що я вже зробив паралельного, послідовного і USB я думаю, що це є найкращим способом продовжити, так що якщо ви, хлопці, є інші ідеї, і вже зробив проект по PCI, я відкритий для sugestions і допомогти .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back