PCB Design ціни

S

simce

Guest
Може хто-небудь сказати мені, що це ціни для розвитку цифрової дошки з BGA з 388 MCU висновків / кулі, SRAM, FLASH і керуюча логіка?Або який-небудь схематичне, як розрахувати ціну до початку дизайн?

Час дуже важливим питанням у цій роботі

Цитата:

Дизайн витрати вельми регіональному рівні.Існує не одна-ціна-універсальний спосіб оцінки вашого проекту.

Що, як правило, робиться це уявити RFQ (Просити) на проектування будинку у вашому районі, і вони будуть повертати їх пропозицію по роботі.Існує ніяких зобов'язань чи платежів, пов'язаних з вартістю цитуванні процесу.

Ваш RFQ повинна включати специфічну інформацію про дизайн-проект як це можливо - у тому числі ваш графік роботи.Якщо вас турбують ваші ідеї дизайну викрадених однієї з компаній, звернутися, ви повинні їх підписати NDA (Non-Disclosure угоди), перш ніж дати їм деталі, на якій котирування.Великі компанії, як Texas Instrument, Conextant і т.д. робити це таким чином.

Дотримуйтеся реальний бізнес з реальними бізнес-ліцензії, і ви не повинні мати ніяких проблем.Є деякі люди, які там запропонують зробити вашу роботу за зниженою ціною зі своїх будинків, але не вистачає досвіду і інструментів, щоб зробити його правильно.Крім того, немає регресу відносно тих людей, якщо вони зіпсувати роботу, зібратися і виїхати з міста в середині, або продавати свої ідеї за високою ціною.

simce пише:Цитата:

в морозному:

привіт супер мод,
я відкрив аналогічний потік 6 або 7 місяців тому з приводу стягнення плати за макет працювати, але я не можу знайти її більше.ти видалив його або Чому я не можу її знайти?може бути, я занадто дурний.
З найкращими побажаннями, ep20k.

S # # # чувак

Я не пам'ятаю, що я робив минулого тижня!

А якщо серйозно, всі моди мають можливість видаляти повідомлення, як вони бачать це, але я б не став видаляти нитка з цього змісту.

WEorst випадку, якщо воно є комерційною пов'язаних, а не 100% макет / SIM методів я б перенести його в інший форум.

: F

У налаштуваннях вашого профілю ви є 112 повідомлень повністю тут

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=289039

Це все я вважаю, ви просите номери в кінці теми, але я не бачу новій посаді ви говорите, але я тільки виглядають дуже швидко ....

Так, чи що?

: F

House_Cat пише:Дотримуйтеся реальний бізнес з реальними бізнес-ліцензії, і ви не повинні мати ніяких проблем.
Є деякі люди, які там запропонують зробити вашу роботу за зниженою ціною зі своїх будинків, але не вистачає досвіду і інструментів, щоб зробити його правильно.
Крім того, немає ніякого регресу відносно тих людей, якщо вони зіпсувати роботу, зібратися і виїхати з міста в середині, або продати свої ідеї на торгах.

Цитата:

Я не впевнений, я працював у себе вдома, як PCB дизайнер близько 2 років, і я себе повну відповідальність за свою роботу.

У мене немає сертифіката, але у мене є диплом інженера електроніки і 2 років experince в друкованих плат (2 роки у себе вдома), це моя єдина робота, і я живу з проектування.Я не моделювання інструменти використовувати для друкованих плат (мої роботодавці не хочуть), але я думаю, його швидше зробили прототип і перевірити його в реалі.Для моєї помилки мій роботодавець платить, але я didn't мають помилки, які допускаються роботодавцями вдарити мене, або припинити надання мені нові проекти.Я цифрових пристроїв з BGA, то ще цифрової аналоговий, але з червня я працюю в компанії, які зробили РФ конструкцій.так що я думаю, що приблизно в 2-3 роки, я буду дуже досвід PCB дизайнер.
що стосується
PS House_Cat як щодо ваших навичок та досвіду (я просто цікаво)?

Цитата:

PS House_Cat як щодо ваших навичок та досвіду (я просто цікаво)?

Цитата:

Чи збираєтеся ви зробити роботу самі, і ви хочете, щоб підрахувати, скільки до влади?

Цитата:

Я почав цю тему, тому що я потрібна процедура, як оцінити ціну PCB, перш ніж почати це робити, а не робити ціни на сліпій оцінки вимагає часу.

привіт simce,
я знайшов вечора з приводу мого втратив посаду (думаю, що це були видалені) з МІК.переклад на дні.

> Привіт,

> WIR Хабен фор kurzem Ейн ради layouten Лассен-міт ungefähr Diesen Komponenten:
> 1 х 256pin BGA
> 2 х 64pin BGA
> 8 х TQPF / TSOP ЗПБ.16 унд 100 контактів
> Ок.20 стекером унд Tasten
> Viel Hühnerfutter, Transistoren, Quarze, Spulen т.д.
> Boardgröße бл.76 х 140mm

> Варен Auch 6 шар унд міт P * Otel Erstellt
> Dafür Хабен WIR нетто 6550 євро bezahlt.

> PS: Ich hoffe, Дассо Du Schon теплових Einen BGA entflochten ти.Mit Ігл
> Geht вмирає übrigens Nicht (сІезе Erkenntnis капелюх Mich Wochen gekostet).Du solltest
> Die Arbeit (унд Nacharbeit!) Nicht unterschätzen ...

> Insofern finde ич Deinen Прейс Ауф-ден-ersten Blick Nicht übertrieben.> Cheers
> Мік

привіт,

хтось зробив PCB для нас з більшою чи меншою мірою ці компоненти:
1 х 256pin BGA
2 х 64pin BGA
8 х TQPF / TSOP ЗПБ.16 унд 100 контактів
близько 20 роз'єми та перемикачі
багато пасивних речі, транзистори, кристали, котушки і т.д.
Розмір плати 76 х 140mm

6 шар і з р * Otel
Ціна: 6550 євро, включаючи податок

PS: сподіваюсь, що ви MDE конструкцій з bgas.це не представляється можливим з орлом (имхо не відповідає дійсності; ep20k) (взяв мене пара тижнів, щоб з'ясувати).Ви не повинні взяти цю роботу (і те, що відбувається ззаду) занадто легко ...

На перший погляд, я думаю, що свою ціну в порядку.ура
МІК

сподіваюся, це допоможе вам, ep20k

PS: думка більшості в моєму нитка: don'charge менше 50 $.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back