PCB покриття товщиною

J

jayleung

Guest
Привіт, у мене є загальне питання про виробника PCB. Fab дому сказав мені, що коли я використовую 1/2OZ мідної фольги (0,7 млн.) на зовнішньому шарі, після покриття додаткових міді для ПТГ, вона йде про 2.2mil. Це правда? Які мінімальна товщина міднення? Чи це, залежить від ПТГ товщина міді? Дякуємо.

Коли ми ПХБ порядку, стандартна ми використовуємо 0.5oz зовнішніх мідним покриттям до 1,0 мінімального міді унцій. Це, здається, підходить для більшості додатків. Якщо у вас штовхають великі струми навколо, ви можете збільшити товщину готової міді. Я ніколи не питає, що їх мінімальні міднення є. Я вважаю, вони можуть маскувати всі сліди перед покриттям наскрізного отвору. Це родовище міді на отворів, але залишити поверхні сліди початкової товщини. Я впевнений, додаткові витрати будуть брати участь. Я вважаю, що його краще просто сказати їм, що кінцевий продукт повинен бути, як і дозволити їм визначити найкращий спосіб того, як туди добратися. Spec мінімальні і максимальні міді товщиною зовнішніх шарів і дайте їм турбуватися про процеси, необхідні для її досягнення. Те ж саме стосується імпедансу. Ми відмовилися від спроб специфікації відповідних діелектриків і сліду ширини. Перед початком проектування, ми просимо stackup з магазину фабрики PCB для опору і верств ми хочемо. Потім ми просто дизайн для цього.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back