PCB конструктор @ Мадрид, Іспанія

R

Regnum

Guest
Ми повинні позаштатним дизайнером PCB. Місце роботи: Мадрид, Іспанія. Вишліть мені особисте повідомлення. Спасибі, Regnum

Привіт Regnum, я позаштатний degigner PCB. І ПОС micocontroller програміста. Моя електронна пошта: mdebernardez (AT) gmail.com Будь ласка, напишіть мені на роботу.

Я професійний дизайнер PCB ([б] не з Іспанії [/B]), але ви можете зв'язатися зі мною, якщо хочете. Моя електронна пошта: [електронної пошти] miloje984@yahoo.com [/Email] З повагою, Іван Михайлович

Шановні Regnum, я ragh з Індії - з 7 + років досвіду роботи в апаратній дизайн плати. Мій електронний ідентифікатор [електронної пошти] ragh1981@rediffmail.com [/Email] або [електронної пошти] ragh1981@gmail.com [/Email]. Дайте мені знати, якщо ви все ще шукає фрілансера для дизайну, прототипу і випробування. стосується Raghu

Здравствуйте, сер, я afreelancer, що базується в Бангалорі, Індія. Я можу допомогти вам у всіх аспектах вбудовані конструкції, друкованої плати і прошивки розвитку. Pls пошті мені [електронної пошти] vinod@lfgtech-solutions.com [/ електронної пошти], якщо цікаво. З повагою, Вінод Karuvat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back