R
rajo
Guest
Hello! РФ насправді не моя область од експертизи, але я сподівалася, до особи не так багато проблем. Я проектування 433MHz коротку посилання радіодіапазоні, і я хотів би використовувати вбудовану антену PCB. Я знайшов кілька загальних зауважень додатків в мережі, але все ж я не не знаю, як визначити розміри для даного коефіцієнта посилення антени і малюнок. Я не бачив його в будь-якому місці. Так, я знаю, це лише грубі оцінки, але я все ще потребують керівництво, місце для початку і напрям щось змінити, якщо щось піде погано. Я хотів би specificallu використовувати структуру Я бачив називають рамкову антену, де всі компоненти знаходяться в середині плати, антена робить обід навколо нього. Але, без розрахунків я знайшов ... Може хто-небудь мені крапку в підходящий довідник або керівництво з проектування? Я перевірив більшість зв'язані повідомлення на форумі. Або я щось пропустив або є не те, що мені дійсно потрібно багато допомагає заздалегідь [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 15 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Я тільки що бачив, що я таким чином, пропустив форум. Чи можливо, адміністратору пересувати topis до відповідних, антени, форуми? Без shitlisting, я сподіваюся