PCB антену на 27 МГц

H

Humungus

Guest
Я хочу побудувати ФСК TX з центром frerq на 27 МГц. Єдиною умовою є те, що антена TX повинен підходити, щоб бути на друкованій платі або плати плюс "SAMLL" шматок дроту. Я працюю з мишею Logitec, яка використовує цей принцип. Антена є частиною на друкованій платі та участь в якості дротяною петлею (близько 10 см). Я знаю, як побудувати підсилювач. Самий питання є, хто-небудь знає, як розрахувати антену (розмір, форма і повний опір)? Де я можу знайти інформацію. Я шукав в Інтернеті протягом двох днів, і єдиним результатом є схеми показує aplifier, але nothig говорять про те, як реалізувати антени. Хай живе той, який допомагає мені на цю тему !!!;-)

використання HFSS програмного забезпечення і може отримати результати моделювання!

Ось деяка інформація про 27 МГц цикл PCB антени (стор. 12): http://www.grandatech.com/ti/TRF7900.pdf Loop антени, як це може бути використано для дуже коротких відстанях - практично всередині одній кімнаті - з причин, пояснити HC. З повагою, IanP

Я хотів би подивитися на феритових антен. Ви можете знайти їх в будь-якому $ 5 АМ-радіо ви можете забрати в аптеці. Ви вітру деякі дроту навколо відповідних стрижень фериту - формування індуктивності. Потім підключити два кінці, що дріт конденсатора. Де L і С, резонувати, антена буде працювати. Ви в парі з антеною другий цикл з декількох витків дроту навколо стрижня фериту. На практиці, C, як правило, змінної ємності, що ви налаштуватися на резонанс антени на вашу частоту. 27 МГц знаходиться досить далеко від 600 кГц до 1,7 МГц, AM радіо антени стрижень робіт на цьому ви, мабуть, потрібен інший μ феритового матеріалу, і менше витків дроту. Однією з переваг даного типу антени, яка буде працювати в "далекому полі". Наприклад, він може забрати станції AM радіо 1000 кілометрів, тому він здатний приймати сигнали далеко області.

[Цитата = biff44] Я хотів би подивитися на феритових антен. Ви можете знайти їх в будь-якому $ 5 АМ-радіо ви можете забрати в аптеці. Ви вітру деякі дроту навколо відповідних стрижень фериту - формування індуктивності. Потім підключити два кінці, що дріт конденсатора. Де L і С, резонувати, антена буде працювати. Ви в парі з антеною другий цикл з декількох витків дроту навколо стрижня фериту. На практиці, C, як правило, змінної ємності, що ви налаштуватися на резонанс антени на вашу частоту. 27 МГц знаходиться досить далеко від 600 кГц до 1,7 МГц, AM радіо антени стрижень робіт на цьому ви, мабуть, потрібен інший μ феритового матеріалу, і менше витків дроту. Однією з переваг даного типу антени, яка буде працювати в "далекому полі". Наприклад, він може забрати станції AM радіо 1000 кілометрів, тому він здатний приймати сигнали далеко області. [/ Цитата] Do U є які-небудь lect або ресурсів пояснити випромінює коливальний контур ?????? THX багато

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back