PC програмування

G

geek1

Guest
Привіт,
, Що є кращою книгою для програмування на комп'ютері.

привіт,
якою мовою у хочу програмувати,
в зборі читати мову програмування зборів,
з використанням для низькорівневе програмування.

Я використовую C для програмування.

добре, там багато ра посилання на книгу і в розділі програмного забезпечення завантаження / розвантаження на С,
читати і робити добре.

Роберт Lafor також хороша книга для C мову.

Якщо ви молоді, намагаються дізнатися Асамблеї.Якщо ви використовуєте C спробуйте ван дер Лінден книги.Це здорово.І спробувати алгоритм книзі.Dont винаходити колесо

Перейти на електронну книгу завантажити форумі.Тонни електронної книги там ...

Це залежить від мови програмування ви використовуєте?

Ви повинні пояснити, що ви хочете насправді?
таких, як мову ви використовуєте, об'єкт, програми і т.д.

привіт,
U можна використовувати Роберт lafore "Книга C для початку програмування, то читати Advaced C Герберт Schildt.

Windows написана на мові С.Так на мові С є кращим для PC програмування (тільки Windows)

спробуйте для Visual C

http://geonic.net/lib/development/que/vcpp12l/

використовувати ап 2 р мережі та ull 'Знайти всіх і хочу

Спробуйте прочитати книги, пов'язані з теорією програмування та алгоритми, то ви можете використовувати будь-яку мову програмування (в залежності від програми).
C не є об'єктно-орієнтованої мови, чому б вам не використовувати об'єктно-орієнтованої мови С , її аналогічні.

Не впевнений, що об'єктно-орієнтована мова краща, ніж мовної структури.Так що з PC програмування я так думаю мови C краще.

Есть не найкращі книги для програмування.Якщо ви хочете, щоб освоєння мови програмування, Ви повинні читати багато книг про те, що мова і яку-небудь книгу про структуру даних.

див. мій е-книг

Я написав досить речей на паралельний порт

це моя робота 3-х місяців теорії та практики

отримати його на свій веб-сайт

www.njbibin.blogspot.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back