Parellel ро серійний перетворювач

S

sagar_saga01

Guest
У мене є типові задачі, для яких я не отримую цю ідею.

Я написав код для Адаптивний алгоритм Хаффмана в Verilog даних compression.I ранку перетворення даних фіксованого розміру 8 біт змінної 1, призначивши code.Every річ працює відмінно, як читання даних з файлу, присвоєння коду, але проблема виникає, коли я повинні написати відповідний код для charaters у вихідний файл, тому що його змінної довжини Фрон 4bits до 12 біт.

так я думав, щоб перетворити цю паралельних даних в послідовний 1 і запису результатів, але як це зробити, тому що мої дані будуть змінюватися наступний годинник, і перетворення даних у parellel serila займе більше такту.

Будь-яка ідея, можете дайте відповідь

Спасибі
Sagar

Я думаю, ви повинні знати, перш ніж, якщо ви маєте намір постійного вводу чи виводу даних постійної швидкості, а може бути змінною швидкістю передачі даних в асинхронному потоків з рукостисканням.
a constant inpute rate of 1 byte/clock cycle would be used, you get a stream output with a length indicator anyway.

Залежно від цієї умови, ви повинні створити свій вихідний інтерфейс. Якщо
з постійною швидкістю inpute в 1 байт / такт, може бути використано, ви отримаєте вихідний потік довжиною показник в будь-якому випадку.Ви можете вивести повний байт тільки (від 0 до 2 за цикл) і буферних надлишків біт вихідного змінне число бітів для кожного циклу.

Без відомий інтерфейс раковина даних, питання декілька безкровних.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back