PADS питання

T

Teepee

Guest
Здравствуйте!

Якщо я хочу створити PCB деколь який складається з двох різних компонентів контактна структура і є тільки один компонент у схемі, як я можу це зробити?

Я маю на увазі, що ПХБ пропусків має подвійну кількість майданчиків, ніж компонент дійсно є.Чи повинен я створити компонент в частині редактора з усіма додатковими Pins NC-типу і при маршрутизації компонента додати зв'язку з цим шпильки в економічному режимі?

Який найкращий спосіб зробити це?

У PA * DS (версії 5, 20 * 04, 20 * 05), ви можете створити спеціальну частину з двома CAE (elctrical символ), і тільки по одному пропуску (КСП формі), ви можете створити дві різні електричні символи для форми і шпильки .

У цьому режимі ви не зможете необхідно підключити мережу в ручному режимі.

Сподіваюся, що ця допомога, Skywalker.

Здравствуйте, спасибо за ответ.

Я мав на увазі, що мені потрібно, щоб дизайн друкованої плати, де один слід для двох різних компонентів.Цей компонент може бути від виробника # 1 # або виробника 2.Ці компоненти мають різні моделі контактної PCB тому мені потрібно "адаптер" пропусками.

Я зрозумів, що ваша пропозиція не працює в цьому випадку?
Правильно, якщо я неправий.

Привіт Вибачте за затримку,

Напевно, я не розумію, а ваш попереднє питання.Я думаю, краще мати два електричних компонентів (вказується встановлений чи ні) і дві різні відмітні знаки.

У макет, ви можете мати одного компоненту на інший, якщо це можливо, звичайно.

Дозвольте мені знати, Skywalker.

У мене є пропозиція,
Чому б не створити у 2 окремі компоненти, то і поставити іншу на останній сторінці Ура схему.scematic цього можна використовувати Off сторінку для з'єднання мереж.але для Ur перегляду і не потрібно показувати Engrg.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back