P89v51rd2 проблема завантажувача

S

sreekanths

Guest
У мене є 2 мікроконтроллер 89v51rd2, один з Philips логотипу і інший з логотипом компанії NXP Компанія NXP 1 з логотипом працює з завантажувачем з сайту компанії Philips. Використання програміст я горів код як IC, але з логотипом Philips не працює [не даючи завантаження U Вень] в чому проблема?. Я можу записати інші файли Hex на Ic і вона працює добре

Я бачив, як логотип IC NXP і логотип Philips мій постачальник сказав мені, що NXP логотип з Китаю та інших можуть бути старі запаси з країн євро або ІК щось інше і пофарбовані логотип Philips. навіть я знайшов це в Atmel 89S ІС. які програміст RU використовуєте? Вони повинні бути занесені у тому же способом за допомогою провайдера.

http://www.standardics.nxp.com/support/documents/microcontrollers/all/?scope=P89V51RD2 P89V51RD2 і P89LV51RD2 завантажувач (24 серпня 2004) це є завантажувач згораю, той же файл Hex як процесор після спалювання логотип NXP готова до роботи з Flash-магії та отримання U в гіпер-terminal.But один з Philips LOGO Чи не біти responding.Configuration також ж 4 і Я перевірив з двома процесор логотип Philips, але результат той самий. Ось чому я заплутатися. Процесори працюють добре, якщо і записати коди [Ex-UART читати писати, РК-дисплей] з використанням тих же програміст USB .. тільки завантажувач він не відповідає. Чи є шанс отримати процесори з пошкодженого блоку провайдера ". Це програміст я використовую http://www.pic16.com/en/wzcapi/top2049.htm

HIE .. хлопців bootloading важливо для нових мікроконтролерів ...??? м, використовуючи p89v51rd2 ..

HIE .. хлопців bootloading важливо для нових мікроконтролерів ...??? м, використовуючи p89v51rd2 ..
DONT ятрити старі теми, якщо вони не відповісти на ваше запитання [/. B] ... у всякому разі завантажувач важливо, тому що вона визначає характеристики і робота контролера .. Він написаний виробник, який дає розвідки до контролера робити операцію

Спасибі. Так що ми повинні не повинні робити будь-яких змін у цьому? І намагатися інші варіанти, щоб отримати програму отримати переклад?

Не потрібно .. якщо він не працює замінити контролер. може бути партія проблема IC .. я був 8Ic пошкодження, коли я придбав 20 один раз ІС ... спробувати змінити магазині ви купуєте toooo

Спасибі .. Якщо сам контролер несправний ... Я придбав 5 з них .. Так чи є заходи, щоб перевірити контролери ..???

Ви можете спробувати все IC і підтвердити, чи дійсно це IC проблема ... по можливості спробувати програми його регулярних програмістом, щоб підтвердити, якщо IC погано ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back