OTA телескопічні вхід МОП ...

S

satyanitt

Guest
Im проектуванні OTA з 0.18um UMC технологій .... сумарний струм 400 мкА використовується ... коли я ділянці посилення в дБ проти загального рівня вхідного режиму ... їм отримуєш дуже різкий сплеск на 0,9, а коефіцієнт посилення значно знижується після того, як і раніше, ніж 0,9 ... відповідь я отримав ВГА правильно чи ні ... якщо щ виправити те шосе шал я зменшити на постріл і зробити його мінімально плоский над деякими режим рівні Коммон вхід ... Подякувавши U

Те, що ви описуєте, звучить як занадто вузький діапазон вхідної загальний режим, вибрати точку у вашій цільовий діапазон вхідного за посилення шип і переконайтеся, що всі пристрої знаходяться в передбачуваній області роботи (можливо насичення для кожного з них) в тому, що ОП Інша можливість полягає в тому, що систематичне зміщення зміни результатів моделювання шляхом насичення підсилювача (перила вихідних), графік виходу DC під час розгортки і подивитися, якщо перебування протягом передбачуваного діапазону потужності, ви можете спробувати виміряти зміщення на утримання одного з входів в середині вхідного діапазону, покататися на інший вхід в діапазоні вхідних мети і виміру вихідної напруги, оцінка зміщення диференціального вхідного напруги при виході перетинає середину діапазону потужності Якщо у вас є це Значення, яке можна додати джерело у відповідності із загальним джерелом режимі, так що в середині вхідного діапазону виходу в середині свого діапазону потужності, то ви можете повторити загальний режим розгортки для вимірювання коефіцієнта посилення і, ми сподіваємося отримати регіоні стабільного приросту в ваших вхідних діапазон

DC робочої точки необхідно, щоб бути перевірені на діапазон вхідної напруги при посиленні занадто мала.

спасибі велике .... їм перевіряти це пі ... :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back