[ORCAD], як інтегрувати кілька дизайну в корінь схема?

U

urousseau

Guest
Здрастуйте, у мене для інтеграції декількох дизайну у великій дизайн: Кожен з них самостійний проект. на даний момент, я використовую верхній схеми та ієрархічного блоку. Для кожного блоку, скопіювати і вставити кожну сторінку в новому блоці: наприклад, для дизайну РФ, який має 4 сторінок: я відкриваю кожної сторінки / виділити все / скопіювати / і вставте в нову сторінку в блок РФ від моєї ієрархічної дизайну. Я припускаю, що це не самий простий спосіб зробити такі речі ... Я хотів би пов'язати свій ієрархічний блок для існуючої конструкції без необхідності копіювати і вставляти кожної сторінки. На даний момент, це не працює: я вибираю створити ієрархічну блоку в реалізації типу, я вибрати схему, в implementaiton ім'я покласти РФ; в шлях та ім'я файлу, я перейдіть до існуючої конструкції РФ (розташований в (DSN). підкаталог мій кореневої дизайн) Я звертаю мій блок Коли я двічі клацніть на блоці спускатися ієрархії, я отримую спливаюче вікно з "новою сторінкою в схему" стр. 1. І якщо я натискаю ОК я отримую CAP0043 спливаючих про помилку: "Неможливо створити нову схему в бібліотеку чи іншу конструкцію!" Що відбувається не так? Чи можна зв'язати ієрархічний блок до існуючих схеми або мені доведеться продовжувати копіювати і вставляти? Спасибі за вашу відповідь. Ульріх

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back