Orcad помилки при створенні списку з'єднань для ієрархічних схем

B

Bavananth

Guest
Хоча я зробив ієрархічній схемі використанням OrCAD Capture CIS 9.2. Але поки я намагався чоловіків список з'єднань для "розводки" Це дає повідомлення про помилку, як показано нижче. Я не знаю, що робити. Будь-яка допомога, будь ласка? ************************************************** ****************************** Netlist Формат: Ім'я макета дизайну: D: \ BAVNB \ ORCADDY10 \ MAIN_HIERACHICAL.DSN ERROR [MNL0019 ] 'U1.4' прив'язаний до "N07942 'мережами та" N07977. ERROR [MNL0019] 'U1.4' прив'язаний до "N07942 'мережами і" N07977. ERROR [MNL0019] 'U1.4' прив'язаний до "N07942 'мережами і" N07977. ERROR [MNL0019] 'U1.4' прив'язаний до "N07942 'мережами і" N07977. ERROR [MNL0019] 'U1.1' прив'язаний до "N08776 'мережами і" N09148. ERROR [MNL0019] 'U1.2 "прив'язаний до мережі" N01390 "і" N09148. ERROR [MNL0019] 'U1.7 "прив'язаний до мережі" N08119 "і" N09170. ERROR [MNL0019] 'U1.6' прив'язаний до "N08798 'мережами і" N09170. ERROR [MNL0019] 'U1.9' прив'язаний до "N08149 'мережами і" N09196. Продовжує ...........

Перевірте свою діаграму, у вас коротка між двома мережами ...

Коротка між двома мережами зробить їх же мережі, я не бачу проблеми там, хоча це не боляче, щоб перевірити. А ви чомусь скопіювати і вставити деякі компоненти в суб-блоку, а не примірника них? Якщо це так необхідно оновити всі компоненти, посилання. Перейти до меню Вікно і виберіть. OPJ потім виберіть. DSN. На панелі інструментів ви повинні побачити чорний U з синім знаком питання, як U? Підказка говорить Анотування, клацніть по ньому. Зазвичай я залишаю все як є, за винятком дій, я використовую "Безумовні оновлення посилання". Натисніть кнопку ОК, і він попросить вас змінити і зберегти ваш дизайн, кажуть нормально, а потім спробувати створити список з'єднань знову.

короткий між двома мережами зробить їх же мережі, я не бачу проблеми там, хоча це не заважає перевірити. А ви чомусь скопіювати і вставити деякі компоненти в суб-блоку, а не примірника них? Якщо це так необхідно оновити всі компоненти, посилання. Перейти до меню Вікно і виберіть. OPJ потім виберіть. DSN. На панелі інструментів ви повинні побачити чорний U з синім знаком питання, як U? Підказка говорить Анотування, клацніть по ньому. Зазвичай я залишаю все як є, за винятком дій, я використовую "Безумовні оновлення посилання". Натисніть кнопку ОК, і він попросить вас змінити і зберегти ваш дизайн, кажуть нормально, а потім спробувати створити список з'єднань знову.
Дуже дякую!

Проблема в тому, що ви маєте на двох суб конструкцій ж частини U. Так, наприклад. U1.1 пов'язана з двома мережами (мережею в першій і другій підпункту дизайн) Ви можете змінити назву частини для кожної підгрупи дизайну в вікні властивостей, що частина (якщо необхідно). Зробіть це автоматично, як заявив Rookie часто найпростіший спосіб.

Також переконайтесь, що у вас є правильний набір режим для проекту. Якщо ви використовуєте складну ієрархічну дизайну ви повинні встановити режим виникнення, а не наприклад режимі. Ви можете встановити цю опцію в меню Інструменти> Анотування формі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back