OrCAD макета

R

Rafeek

Guest
Привіт я хочу, щоб перетворити мою формату файлу (*. макс.), Щоб зображення з будь-якого формату [/ і]

у можете використовувати PDF принтер для друку зображень. виділіть шар, якій і повинні взяти на виході. (Pdffactory, Adobe письменника інструментів, які допоможуть прийняти у PDF) Біну г

Зробити гербер з вашого Orcad файл макета і чим відкрити ці файли в Gerbtool. У Gerbtool ви можете експортувати растрове зображення. Приємного дня

Якби я тебе, я б використав "Друк Screean" ключ, який існує в будь-якій клавіатурі. просто завантажити ваш макет, а потім натисніть вищеназваних ключ. після цього ви можете paset зображення в будь-якому місці ви хочете (наприклад, Microsoft Paint). Я робив це раніше. він працює без проблем.

Я рекомендую PDFCreator. / / Sourceforge.net / проектів / PDFCreator повагою Лаура

Привіт, Adobe Distiler і Adobe PDF також працювати ідеально, але я думаю, що ви повинні мати verion 6 або 7, щоб барвистість зображення. Have Fun.

привіт і може також зробити *. PS від gerbtool і відкрити в Corel wherin і можна зробити фото ділянок (фільмів).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back