Orcad, будь-якими способами, що я можу видалити з'єднання?

N

NicholasTok

Guest
Привіт усім, я успішно імпорту дублюється версія моєї 100% шлях до файлу. але ще одна проблема виникає, після імпорту Є якийсь зв'язок автоматично. Якщо є спосіб вручну видалити небажані жовті зв'язку і видалити деякі з компонентів, як я хотів би об'єднати VCC, GND і VCC-для одного блоку живлення?
Successimporting.png
Будь ласка, допоможіть ще раз, як я не міг знайти спосіб видалити ці зв'язки. З повагою Микола Tok

Якщо ваш макет показати будь-які інші верстви, крім верхньої (червоного кольору)? Це одношарові борту? У компоненті можна клацнути правою кнопкою миші на компоненті і виберіть пункт "Видалити". Це дозволить видалити компоненти. Подібні речі зі зв'язками.

Просто виберіть інструмент / підключення / відключення PIN-код, вибрати штифт і відповідь, як ви хочете.

привіт Кендер, Яп її один шар маршрутизації тільки нижній шар. привіт ДМК, спасибі я постараюся, що з ... [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 7 хвилин: [/COLOR] [/size] [цитата = DMK] Просто виберіть інструмент / підключення / відключення PIN-код, вибрати штифт і відповідь, як ви хочете [/ quote. ] ДМК привіт, я намагався, що я перший виберіть контактний іконку з ряду іконок, то я вибираю висновок, який я хочу відключити, то я вибираю інструмент кран, зв'язок ... Я бачу, відключіть контактний варіант, але його не доступних для вибраного яких я поняття не маю, чому? З повагою, Микола Tok

Ви повинні вибрати інструмент, а потім рухатися по PIN-код, натисніть правою кнопкою миші і в контекстному меню виберіть відключити PIN-код. Він повинен працювати. Я дійсно не знаю, чому ви не можете це зробити.
72_1225610387.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back