Orcad Планування: panelization

Привіт, хлопці! може хто-небудь з вас, скажіть мені, як panelize і посадки з Orcad? Так як мені потрібно мати отвори відкриті, стандартні інструменти Гербер, який я знайшов (gerbtool і GC-перегляду) не варіант. Заздалегідь спасибі! стосується Reini

Що ви маєте на увазі "отвори відкрити"? Якщо ви хочете створити групу, то я вважаю, це буде плата виробник? В цьому випадку вони можуть panelise це для вас, в будь-якому випадку вони не хочуть отворів в прокладках. Ви можете "panelise" його з GC-Prevue, роблячи багато копії і вставки на нових шарів, то компенсації плюс імпорт лініями і Gerbered. Велика проблема з Gc-Prevue буде те, що вона буде тільки зберегти його у форматі Graphicode. Вам дійсно потрібно Gc-CAM/GC-Place/CAM350 і т.д., щоб зробити це і вихід Gerbers знову.

Привіт, дякую за відповідь .... Ні, я не хочу, щоб моя насмішка плати на борту виробник. Більш-менш я хочу, щоб зменшити свої зусилля, коли у мене є невеликі схеми розмірів, які мені потрібно досить часто. Тому й моя необхідності тримати отвори відкриті. Це просто простіше свердлити їх вручну ... Інструменти ви згадали, я вже пробував. Основною перешкодою є відсутність можливості тримати відкритими отворами. Можливо, є інші можливості!? стосується Reini

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back