Привіт, хлопці! може хто-небудь з вас, скажіть мені, як panelize і посадки з Orcad? Так як мені потрібно мати отвори відкриті, стандартні інструменти Гербер, який я знайшов (gerbtool і GC-перегляду) не варіант. Заздалегідь спасибі! стосується Reini
Що ви маєте на увазі "отвори відкрити"? Якщо ви хочете створити групу, то я вважаю, це буде плата виробник? В цьому випадку вони можуть panelise це для вас, в будь-якому випадку вони не хочуть отворів в прокладках. Ви можете "panelise" його з GC-Prevue, роблячи багато копії і вставки на нових шарів, то компенсації плюс імпорт лініями і Gerbered. Велика проблема з Gc-Prevue буде те, що вона буде тільки зберегти його у форматі Graphicode. Вам дійсно потрібно Gc-CAM/GC-Place/CAM350 і т.д., щоб зробити це і вихід Gerbers знову.
Привіт, дякую за відповідь .... Ні, я не хочу, щоб моя насмішка плати на борту виробник. Більш-менш я хочу, щоб зменшити свої зусилля, коли у мене є невеликі схеми розмірів, які мені потрібно досить часто. Тому й моя необхідності тримати отвори відкриті. Це просто простіше свердлити їх вручну ... Інструменти ви згадали, я вже пробував. Основною перешкодою є відсутність можливості тримати відкритими отворами. Можливо, є інші можливості!? стосується Reini
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.