OPNET

G

Guest

Guest
Я хочу використовувати для імітації OPNET CDMA2000 і UMTS трафіку.Чи можна наставить мене?

Watchout!Керівництво в порядку, але незаконні Завантажити Посилання заборонено!Цей користувач попросив незаконних Посилання для завантаження Opnet години назад!

Я запитав тільки для керівництва.Я не розумію, чому деякі з користувачів Тут можете залишити заявку на програмне забезпечення SW.Я запитав, тому що я бачив таку посиланнями тут.

Як я писав вище - просять керівництво нормально в Elektroda.] is classified as Illegal request and is forbidden here.

Однак, вимагаючи інформації про те, де завантажити Opnet [як ви це робили в попередньому пості]
класифікуються як незаконні і прохання заборонені тут.Opnet є комерційною КВ і не є вільно доступним.

Якщо ви хочете правової Демо "або" Повний Opnet - чому б не попросити їх напряму?

Чи можу я мати питання про Modeler OPNET?
---
Я використовую OPNET Modeler 8.1 з ліцензією ...Я роблю проект про мережу UMTS і повинна змінити деякі моделі, як RNC, вузол B .., але коли я натискаю на сайті редактора Деякі вузли, вони переходять на unamed і потребує ліцензії?? ЩО ЦЕ ПРОБЛЕМА? Можу це виправити? У мене є файл проекту з myfriend і він використовує v10.5and можете зробити це легко ...Як я можу використовувати свої файли і як це виправити мою Pro?
THANKS IN ADVACE ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back