Opamp Integrator з швидкою течією вхідних імпульсів

J

joker12

Guest
Я намагаюся визначити, якщо ОУ, наприклад LM124, можуть інтегрувати струм дуже швидкий пульс. Я моделювання схеми в PSpice. Проблема в тому, що напруга, пропорційне інтеграл з'являються на вході, а не вихід. Якщо це можна очікувати? Мені сказали, що таке напруга не повинна з'являтися на вході через віртуальної землі (позитивний вхід заземлений). Для моєї вхідний імпульс струму, напруга на конденсаторі повинна підніматися 75mV. Імпульсу струму трикутник: т = 0, я = 0 т = 3ps, г = 10 мА т = 15ps, я = 0

[Цитата = joker12] Я намагаюся визначити, якщо ОУ, наприклад LM124, можуть інтегрувати струм дуже швидкий пульс. Я моделювання схеми в PSpice. Проблема в тому, що напруга, пропорційне інтеграл з'являються на вході, а не вихід. Якщо це можна очікувати? Мені сказали, що таке напруга не повинна з'являтися на вході через віртуальної землі (позитивний вхід заземлений). Для моєї вхідний імпульс струму, напруга на конденсаторі повинна підніматися 75mV. Імпульсу струму трикутник: т = 0, я = 0 т = 3ps, г = 10 мА т = 15ps, я = 0 [/ цитата] У вашій схемі, позитивний вхід не заземлений (на відміну від Вашого описи) Тим не менш, В принципі схема могла б працювати і для +1 V + на вході. Але чому це зміщення постійного струму? Тим не менш, 1 р. кришка дуже малий в порівнянні з введення / виводу шапки ОУ модель (і з паразитичними шапки реальний контур). Тому дивну поведінку з дивним вихідної напруги. Використовуйте 10 або 100 пФ замість цього - з наслідком нижче вихідної напруги. А 75 мВ потрібно?

joker12, я вважаю, проблема в тому, що LM124 далеко не достатньо швидко, щоб реагувати на такі прискорений пульс. Ваш внесок імпульсу струму 10 ^ -2 ампер. Цей струм повинні відповідати струм через зворотній зв'язок (інтеграції) конденсатора. Тока через capcitor це я = C DV / DT. Або DV / DT = 10 ^ -2/10 ^ -12 = 10 ^ 10 В / секунду. Я не вважаю, що будь-який операційний підсилювач може забезпечити цю швидкість наростання вихідної напруги. В результаті, протягом періоду пульсацій, на виході операційного підсилювача залишається на віртуальній землі. По суті у вас є пасивні RC інтегратора з виходом з'являтися на ОУ (-) вхід. Ви можете спробувати моделювання схеми з ідеальними ОУ. я вважаю, що це схема буде вести себе так, як ви очікуєте. З повагою, Kral

Здається, декілька - вибачте - смішно, використовувати LM324 інтегратором пс імпульсів струму. Як правило, ви можете очікувати виходу LM324, щоб дати правильне вимірювання заряду, до тих пір, поки не надмірної вхідний струм обумовлений в инвертирующий вхід. Застосування 10 мА однак просто змушує діоди вхід субстрату в провідності, таким чином, заряд вимірювання втрачається. Існує дуже простий спосіб, щоб уникнути такого роду динамічних перевантажень. Підключення пасивної інтегратор перед активним інтегратором ОП. Р конденсатор на землю буде цілком достатньо. У реальному ланцюга, воно є в будь-якому випадку. Для більш точної роботи підсилювача заряду, швидше ВП повинні бути використані, як сказав. Але основній роботі підсилювача cahrge можна навіть з представили схему. Якщо ви маєте намір використовувати антикварні О.П., μA741 б більш стильно, на мій погляд.

Я думаю, що буде 1V зміщення при підключенні до випробуваного. Та я міг би використовувати 10pF тому що мені не потрібно 75mV. Так, я думав про швидкість наростання вихідної напруги та пропускної здатності бути недостатньо хорошим. Який ОУ ви могли б запропонувати? Я почав брати моделювання з в мілісекундах, і вихідна напруга насправді відображає інтеграцію або заряд після початкового сплеску пикосекунд. Заряду може розпаду швидко, хоча. Якби я використовував більший опір зворотного зв'язку він розпадається повільніше. Я намагаюся без використання зворотного зв'язку опір і PSpice має помилки.

Так, без резистора зворотнього зв'язку, вам потрібен інший метод для скидання підсилювача заряду. Тим не менш, це не має особливого сенсу використовувати провідникові з підсилювачем біполярної, тому що дрейф і, зокрема струмовий шум не підходять високі. Так що якщо вам потрібно ступеня операція підсилювач заряду для постійної часу, ви повинні використовувати FET підсилювач.

Дякуємо. За FET підсилювач, ви маєте на увазі щось на зразок загального джерела підсилювача? Я думаю, що я збираюся забути про активним інтегратором. Мій моделювання виробляли деякі результати добре, але я не думаю, що ОУ майже досить швидко, для цього типу імпульсу. Я тепер, дивлячись на пасивну інтегратор, який був в основному бути конденсатор підключений до землі. Земля може постачати протилежним зарядом легко. Потім ми хочемо використовувати повторювача напруги налаштовані ОУ (або що-небудь інше, пропозиції?) В буфер напруга для вимірювання. Тим не менш, операційний підсилювач займе деякий час (швидкість наростання). Проблема в тому, навіть з одного імпульсу струму, напруга на конденсаторі починає злітати в напрямку залізничного напруги приблизно через 100 нс. Я не знаю, чому це станеться. І це ти називаєш дрейфуючих? Я також спробував приладів підсилювача в моделюванні і вхідного напруги зробив те ж саме. Мені просто потрібно деякий струму в напругу пристрої для вимірювання цього дуже швидкий одиночний імпульс струму. Чи є у вас які-небудь пропозиції?

Я перш за все призначений FET ОП. Але я aggree, що зворотного зв'язку інтегратора не обов'язково необхідні додатки. На жаль, ви насправді не вказати вашу проблему. На рівні моделювання, дрейф більш-менш безглуздо, тому що ви можете просто припустити ідеальні частини. Так як більш цікаве питання, в чому реальна проблема світу, що ви намагаєтеся моделювати? Як щодо усунення струмів в реальних додатках? Що визначає час вимірювання відповідно постійна часу інтегратора? Залежно від програми, він може бути мікросекунд до секунд. Я віддаю перевагу пропозиції для реальних світових проблем або принаймні реалістичну симуляцію налаштувань.

Оксиду транзистора шар матиме іонно падаючого променя на неї, яка буде виробляти імпульсу струму. Я хочу знати, заряду від струму. Ми повинні підтримувати acurate заряду представляють напругу близько 1 мкс або, може бути менше.

Дякуємо за роз'яснення, це класичні програми підсилювачем заряду, я думаю. 1 Нам зручно коротким. Timeconstant вимоги залежать також і від здібності пов'язані електроніки виміру, наприклад, осцилограф, виявити пік імпульсу і визначити його величину. Для підсилювача заряду або пасивний інтегратор з постійною часу в нас діапазон, підсилювач вибір не дуже критично, я думаю. Підсилювач з пропускною здатністю деяких МГц і низьким вхідним струмом повинні бути в порядку я не бачу, загальна проблема дрейфу на цій установці. З ourse, а також пасивних інтегратор повинен мати ухил резистора відповідно кінцевий час постійним. Як активний перевагу інтегратор, амплітуда імпульсу не залежить від пов'язаних вхідний ємності.

Добре, у мене є новий проект я йду с, але я думаю, мені потрібно 1nF низьким ESL конденсатор для імпульсу струму. Де я можу купити це? Я подивився в Конденсатори й Маузер. Конденсатори не має на складі, і вони вимагають покупки 100-400.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back