Opamp пропускної вимоги в безперервному часу фільтра

C

carl_chao

Guest
Привіт всім, я проектування безперервного часу (активний RC) фільтра. Вхідний сигнал має високу швидкість 20MHz. Що мінімальної пропускної Opamp я повинна розробити для цього фільтра? Спасибо заранее! [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 23 хвилин: [/COLOR] [/size] Я мав на увазі вхід має смугу пропускання 20 МГц.

Для визначення GBW, петлі посилення (AOL) повинна бути збережена @ висока частота вхідного сигналу (W = 20 МГц). Aol = GBW / W Наприклад, відкриті вимогою посилення петлі = 46 дБ (~ 200) Тоді ваш GBW> AOL * W GBW> (200) * 20e6 GBW ~ 4 ГГц Привіт, Рамеш

Це залежить від частоти фільтру і призначені характеристики. Взагалі обмеженою підсилювача GBW спотворює характеристики фільтра. Це можна вважати певною мірою в фільтр розмірів, але це може бути неможливим точна поведінка фільтра. Є. Г. плоских Бесселя або фільтр Гауса може показати загостренням і перегинати палицю в тимчасовій області. GBW вище 100 МГц, як правило, рекомендується для 20 МГц фільтра.

Завдяки FVM і Рамеш Так, я думаю, УГБ з ОУ повинна визначатися додатки (особливо спотворення) вимога фільтра. Якщо УГБ занадто низький, на 20 МГц Opamp отримати занадто мала, щоб зробити замкнутий цикл (thst є фільтр) є ефективними, що призведе до високої частотної складової загостренням. Таким чином, дизайн Opamp УГБ вид ітераційного процесу: почати з здоровим глуздом (наприклад, 5 разів фільтр вимога пропускної спроможності) значення, випробування ланцюга, якщо пройти спектру, зниження Opamp УГБ (для економії енергії), якщо не , збільшити її. Поправте мене, якщо я тут не так. Рамс, я думаю, що ви неправильно зрозуміли моє запитання.

Є дві речі, ви повинні бути зацікавлені ок. 1) GBW з ОУ впливає на полюс / нульових частот (виникають з фільтра). Ви могли б модель ОП як verilogA (включаючи GBW параметра в Verilog-A) і моделювати характеристики фільтра (з Verilog-ОУ) і вибрав GBW - яка не впливає на полюс / нульових частот 2) Спотворення вимога повагою, Рамеш

[Цитата = carl_chao] Привіт всім, я проектування безперервного часу (активний RC) фільтра. Вхідний сигнал має високу швидкість 20MHz. Що мінімальної пропускної Opamp я повинна розробити для цього фільтра? Спасибо заранее! [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 23 хвилин: [/COLOR] [/size] Я мав на увазі вхід має смугу пропускання 20 МГц [/quote] про 100 МГц.

Привіт jecyhale, Ви можете дати співвідношення (рівняння), як ти приїхав @ GBW з ОУ на вимогу? Або ми повинні покладатися тільки на Verilog-моделювання ОУ (з довільним хв GBW почати с) і зауважимо, полюси зміни частоти, і зміна GBW (щоб, нарешті, приходимо @ солодке місце), на які полюса частота не вар. Спасибі, Рамеш

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back