OpAmp дизайн SC-інтегратор

W

woodrave

Guest
Здравствуйте,

для шкільного проекту, ми повинні розробити OpAmp на включенні конденсатора-інтегратора.Мета полягає в тому, щоб спроектувати OpAmp для першого інтегратора (див. малюнок), з наступними обмеженнями:

-тактова частота: 50 МГц
-3.3V
-Вибрати VCM і VCM, в як можна краще

Я не шукаю кого-то, хто дає мені готової схемою, а за деякими напрямками, як почати.
Я вже зробив деякі дослідження, і виявили, що ваш GBWP повинна складати не менше 10 разів fclock, так що буде складати 500 МГц тут.Це хороший вибір?
Для напруги VCM, в, я підозрюю, вона буде як можна більш низькому рівні.В залежності від схеми це буде щось на зразок 2 * Vdsat.А для VCM: половина VDD напруга: 1.65 V. Це дозволяє максимально гойдалки.

Крім того, я не впевнений, що завантаження потужностей для першого інтегратора.Я розраховується 4.5 пФ, але я не впевнений в цьому.

А для топології, я пропоную, це було б добре використовувати один ОТА, оскільки вантаж повністю ємнісний.Але я, можливо, знадобиться другий тур отримати гарну отримати ...

Чи може хто-небудь сказати мені, якщо я на увазі в доброму напрямку тут, і це все абсолютно не так?

ура,

Берт
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Що я відчуваю це простий соч підсилювача можуть бути зроблені за допомогою диференціального підсилювача схема теж.Використовуйте поточний дзеркало в якості джерела постійного струму.Bias ваші транзистори,
встановіть значення посилення.Перевірка на стабільність системи.Отримати отримання прибутку, маржа етапи.Отримати єдність буфер символів.Якщо все в задовільному потім використовувати частоти компенсації для збільшення пропускної спроможності, щоб отримати оптимальну пропускну одержання продукту.

Агов,
я дякую вам за відповідь.
Я вже зробив то (див. малюнок).Чи може ця робота?У розмірах не права ще, так що я не перевіряв цю схему.
Але я трохи впевнені специфікація.Що саме я повинен робити для того, що це одна SC-інтегратор.Чи є це просто важливо в самому початку (ємнісний навантаженням, вбив курсу ,...) або є інші особливі речі, які необхідно зробити для такого OpAmp?
Скільки варто GBWP бути?І скільки це ємнісний навантаженням?

ура,

Берт
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Схема повинна працювати.У W / L варіацій також може бути зроблено в простих кратних 50 / 2 або близько того.

Для 1-го порядку розробки, ви можете скористатися параметрами, як:
1) SR = 10 В / USEC
2) Av = 5000 V / V
3) ГБ = 5 МГц
4) CL = 10 пФ
5) Pdiss <0,3 mWatt
6) ICMR = 1,5 Вольт
7) ICMR-= 0,2 Вольт

Спасибо за реакцію shainky!
Мені було просто цікаво, якщо GBWP з 5MHz достатньо для цього ланцюга?У мене не було часу, щоб вони випробували її, але я зроблю це, як можна швидше, і опублікувати результати.

ура,

Берт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back