OFDM

N

NoHa111

Guest
привет всемPLZ Я хочу, щоб дізнатися про OFDM і MIMO, я biggener у вивченні CDMA тому, якщо у вас які-небудь матеріали, які роблять мені досягти зрозуміти OFDMІ MIMO PLZ завантажити .. и PLZ може хто-небудь сказати мені ідею про WCDMA або VOIP винятку проектів. ..Я хочу трохи нових ідейспасибо

І MIMO OFDM є гарною темою для наукових досліджень
У OFDM Є кілька каналів (потужність від 2), які повинні бути помножити.значення сигналу у цих каналах діяти як набір FFT мультиплікації.Після прийняття IFFT можна знайти значення вихідного сигналу в theat часу.Роблячи IFFT в другий раз, ви можете знайти сигнал, в яких міститься інформація.всіх користувачів.
в приймач сигналу з каналів може бути досягнуто шляхом прийняття БПФ з тим же orther.
одним з найбільш важливих завдань у цій області є круп значення піку в середньому частка передавальної сигнал.
якщо у змішувати проблеми з космічним час кодування, ви можете знайти хороших результатів

Кто-нибудь есть ідеї проекту про WiMAX?

Хто-небудь має практичне і повне книгу про WiMAX дизайн?

daniarch писав:

Хто-небудь має практичне і повне книгу про WiMAX дизайн?

WiMax є дійсно новим і є купа питань, ви можете працювати.Наприклад, у WiMax з базовою станцією може бути 1,2,3,4 антен і природно питання задати: як вибрати з цих антен?Різні critetia, можливо, веде до різних відповідей.Варто спробувати.

Основний challeng в MIMO полягає в тому, що ви можете використовувати його в якості Multiplixing (що означає, препровождающее різні інформаційні дані за кожною антеною, що означає більш високі throghput) і розмаїтості (що означає, препровождающая ж дані, інформація про кожну антеною, яка може сприяти поліпшенню стану каналу) .. ...... Ви повинні бути обережні при використанні MIMO системи, тому що канал модель системи буде змінений і став більш складним.

Кращим відправним пунктом для розуміння MIMO алгоритм читаючи Alamoti код .... Ви можете завантажити його папери та Matlab код з Google

Удачи

Салам

Я зробив свій виключення проекту в developlment у технологію WiMAX, і моделювання з використанням TI C6416 DSK.Якщо хтось потребує більш докладне plzz,
зв'яжіться зі мною негайно.Моя електронна пошта haytham_sief (AT) hotmail.com мій телефон 20125539943

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back