OFDM вимірювання проблеми за допомогою аналізатора спектра

W

wccheng

Guest
Шановні все,

Я використовую аналізатор спектру для вимірювання переданого сигналу з продукту.Сигнал OFDM в Сніп режимі 1.Якщо б я встановити RBW в спектрі аналізатор 1MHz, я міг читати влади маску сигналу-41dBm.Це відповідають специфікації FCC, що влада маску необхідно -41dBm/MHz.

Тим не менше, я намагаюся встановити RBW <1MHz.Я вважаю, що рівень потужності меншає.Чому це сталося?Чи може хто-небудь сказати мені, чому або дайте мені інформацію про роботу механізму аналізатор спектру?

Спасибі

wccheng

це тому, що для 1MHz RBW, рівень потужності для всієї 1MHz пропускної потужності сигналу.Коли RBW менше 1MHz, наприклад, 500kHz, рівень потужності для 500kHz пропускної здатності.всю доступну смугу пропускання потужності сигналу складається з здобути владу сигналу і шуму влади.При бажанні потужність сигналу набагато вище, ніж потужність шуму, зміна пропускної здатності не впливає на рівень потужності сигналу занадто багато.Тим не менше, при бажанні сигнал не дуже відносно вище, ніж потужність шуму, зміна пропускної здатності вплине хотів потужність сигналу дуже багато.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back