OCMDA як розрахувати потужність?

L

lvl

Guest
В системі OCDMA, я хотів би для розрахунку пропускної спроможності системи, і я не є, повністю, впевнений, що мій метод є правильним. Наприклад, якщо у нас є мережа на 100 користувачів, кожному користувачеві привласнюється унікальний кодове слово те, що відповідає зазначеній швидкості передачі даних, що дозволяє асинхронної передачі. Чи можу я стверджувати, що ємність = (100 користувачів) * (швидкість передачі даних)? Примітка: Якщо припустити, що всі користувачі мають однакові швидкості передачі даних.

Припускаючи, що 90% колонка представляє нормальну ємність, стандартна ставка накладних витрат обчислюється таким чином: Загальна мінлива завод накладних витрат / Пряма годин праці = $ 8,000 / 4000 = $ 2 в стандартній прямий годину праці на 90% ємності рівні, курс складається з: Загальна мінлива накладні витрати заводу / Прямий годин праці = $ 4,800 / 4000 = $ 1,20 змінної завод ставка накладних витрат Всього постійних накладних / Прямий годин праці = $ 3.200 / 4.000 = $ 0,80 фіксованою завод ставка накладних витрат Загальний коефіцієнт заводу накладні витрати при нормальній потужності: ($ 1,20 + $ 0,80) = $ 2,00 _______________________________ [ URL = http://www.i3itpeople.com/] послуги розробки веб-сайту в Бангалорі [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back