NPN транзистор в ланцюг

Z

zarric

Guest
хто може сказати мені, як зрозуміти NPN використовувати?
82_1250051037.gif

Як схемою дається даного транзистора повинно бути PNP. NPN транзисторів не буде проводити для включення навантаження, якщо база заземлені. Удачи

[Цитата = zarric], який може сказати мені, як зрозуміти NPN використовувати?
82_1250051037.gif
[/ цитата] Це базовий етап, як і верхня частина [я] каскодной [/I] етапі (звернено догори ногами). Не могли б служити перетворювач імпедансу (низький вхідний опір, високий вихідний імпеданс (Rout = Rload)), але для порівняно невеликих сигнал тільки: випромінювач перебуваючи на-0.7В (у разі Si), колектор може мати щось між ними, сказати-0.45V, отже, макс. розмах вихідного сигналу може бути щось на зразок ± 200 .. 250 мВ. Він має деякі коефіцієнт посилення по напрузі, коефіцієнт посилення по струму ≤ 1, немає інверсії фази.

Низький вхідний опір б запропонував [б] Iin [/B], а не [б] Vin [/B] мітку вузла явно призначені в якості вхідних даних. Також Vin повинно бути негативним, пов'язані з GND (і буде звичайно наблизилося схема внизу). Важко вирішити, якщо схема спеціально призначене для проаналізовані erikl або просто малюнок артефакту ... Використання замість PNP NPN не зміниться нічого, крім напруги і струму, полярності.

[Цитата = erikl] Він має деякі напруги цитатою ...[/ отримати] напруга вю посилення, в хорошому наближенні, вю = 25 / V * V (Rload), при цьому вище припущення: вю = 25 / V * 0,45 V = 11,25 ≈ 10 [цитата = FVM] низький вхідний опір б запропонував [б] Iin [/B], а не [б] Vin [/B] ...[/ цитата] У тому ж наближенні, і Ic = V (Rload) / Rload Рін = ΔVbe / ΔIe ≈ 1 / 25 [В / Тобто] ≈ 1 / 25 [V / Ic] = Rload / (25 * 0,45) ≈ Rload/10

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back